elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şirketini kurumsal kaynak yönetimiyle ve ileri düzey kontrol sistemleriyle tanıştırıyım temellerin sağlam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 vay vay vay be güzel ülkeme bak insanlar arasında ne uçurum varmış ya.kimse de yazmıo bunu bakıyorum da.utanmayın söleyin bu ülkede asgari ücretle çalışan kaç kişi var yok mu aranızda 1 tane.23 yaşında birikimlerinin üstüne arabasını satmış bak bak fabrikaya ortak olmuş.e geçen sene mezun olmuş adam 1 senede fabrikaya ortak olacak kadar para kazanmış yani ben bunu çıkardım. Evet benim tavsiyem : heşeyi satıyosun bi uçak bileti alıyosun cebine de 1 ay yetecek para (gerçi sana 1 ay yeten para başkasına 6 ay yeter o da ayrı)hangi ülkeye istiyosan gidiyosun.sıfırdan başlayıp gerçek hayatı tadıyorsun bi heyecan bi macera. böle işverenlerle güzel muhabbetler, dost canlısı ev sahipleri,her ay gelen mantıklı faturalar,otobüs duraklarında geçireceğin kaliteli vakitler derken bi bakıyosun yaş olmuş 40 hayat çok güzel vesselam.denedim faydasını gördüm tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Rahat batıyor sözünün canlı örneği sanırım. Aylık 25.000 TL git altına nissan yerine ferrari falan al avustralya'ya da tatile falan git gezmeye git istediğin zaman her ay ülke ülke dolaş. Ha illa ben gidicem diyorsan git sordaki işini bitir sonra geri dön tekrar peder'in yanına git sana araba alsın çalış yine biraz sonra ayrıl terzihane fln aç bizim terzi ismail seninle ortak olur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 AHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar