Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 lira calan cocuk cezaevinde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tekirdağ'da servis minibüsünden 4 lira çalan 15 yaşındaki çocuk tutuklandı.

TEKİRDAĞ - Kent merkezi Yavuz Mahallesi'nde dün gece park halindeki S.G'ye ait servis minübüsünden hırsızlık yapıldı.

Saat 04.00'te, aracın otomatik kapısını açarak giren 15 yaşındaki adı açıklanmayan çocuk, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Minibüsten 4 lira 10 kuruş para çaldığı tespit edilen çocuk, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

belki cok banal bir olay gibi gelebilir ama yinede ben, banka hortumluyanlarin rüsvet alanlarin ...
Mesaj tarihi:
abi miktarın ne önemi varki? içerde 1 trilyon olsa çalmıyacakmıydı o çocuk?

dramatikleştirmeyin herşeyi, bugün arabaya giren yarın sizin evinize girer.

birine tecavüz edilse abi alt tarafı bi kere sokmuş halbuki seri tecavüzcüler varmı diceksin.

biri birine silahla ateş etse kolunu sıyırsa ya alt tarafı bir sıyrık niye adam yaralamadan ceza alıyomu diceksin.

daha çılgın örnekler için örnek yaz 3127ye yolla.
Mesaj tarihi:
AutolycuS said:

4 lira da çalsa 4 milyon da çalsa hırsızdır. ama 4 milyonu çalana hiç bişey yapılmayınca insan isyan ediyor :/

evet +1
ek olarak baklava çalan çocukları tıkıp içeri,devleti hortumlayan bütçeden yiyenlere ev cezası vermek af getirmek falan baya iyi.

fakat haberde dramatikleştirilecek birşey yok.
Mesaj tarihi:
Anubisath said:

elesso said:

birine tecavüz edilse abi alt tarafı bi kere sokmuş halbuki seri tecavüzcüler varmı diceksin.

(tu) güzel bi örnek

oha oha nasıl mantık, bakıyorum başlıkta çocuk yazmasına rağmen +1ler eksilmiyor.suçu işleyen 20 yaşında biri felan olsa dediğiniz tamemen doğru(suçun büyüğü küçüğü olmaz) fakat çocuk için çok ağır bir karar.gerçi türkiye standartlarında normal tabi.
Mesaj tarihi:
tutuklanmış ki müebbet yememiş?
ya çocuk cezaevine gider biraz misafir ederler ya da bi kaç gün yatıp çıkar sistem böyle.

naapsınlar çocuk diye "tamam tatlım bak bidaha böyle şeyler yapmak yok" diye tembihleyip bıraksınlar mı?
Mesaj tarihi:
Bella said:

tutuklanmış ki müebbet yememiş?
ya çocuk cezaevine gider biraz misafir ederler ya da bi kaç gün yatıp çıkar sistem böyle.

naapsınlar çocuk diye "tamam tatlım bak bidaha böyle şeyler yapmak yok" diye tembihleyip bıraksınlar mı?

ilk gece gözaltına alıp ertesi gün bi sorgu dayağı çekip salsalar yeter.

tabiki anasına babasına kızacaksın;yaptırım uygulayacaksın; çocuk o akılla gider saçma sapan şeylerde yapabilir.
Mesaj tarihi:
birincisi dünyanin hic bir yerinde cocuk cezaevine atilmaz
bir yetiskin banka bile soysa elinde silah varsa ayri ceza bicak varsa ayri ceza yer. Siz cocugu hemen tecavüzcü yaptiniz süper yani.
4 lira calan COCUK la 4 trilyon calan yetiskin arasinda fark vardir.

isterseniz hangi eliyle caldiysa elini keselim olur mu ?
Mesaj tarihi:
abi olay şu ki, eğer bu çocuğa bi ceza vermezsen, yaptığının yanlış olduğunu anlatmazsan o çocuk ileride politikacı olursa birde o trilyon kaldırır senin benim üzerimden.

Küçük yaştayken önlem alman gerek bi şekilde, yoksa 20 yaşına gelmiş, geçiminihırsızlıkla sağlamaya alışmış birini içeri de soksan döve döve öldürsen de, hatta bazı arkadaşların dediği gibi elini de kessen dönmez o yoldan.

Düşünün biraz hemen dramatikleştirmeyin olayı
Mesaj tarihi:
Miktar buyuk olmayinca serbest mi olsun hirsizlik?

Hortumlayanlar ceza almiyor biz 3 lira calmisiz cok mu deyip calalim bizde o zaman, halk bizim yanimizda nasil olsa.

hatta serbest olsun 10 liraya kadar hirsizlik, cok heyecanli olur yolda yurumek.
Mesaj tarihi:
ya ben cocuk iyiki yapmis. Ceza almasin demedim ki. Hey güzel allahim ya Sokrates degilim ki size ahlak felsefesi yapayim. Burda cikan ironiye parnak basmak istedim.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Miktar buyuk olmayinca serbest mi olsun hirsizlik?

Hortumlayanlar ceza almiyor biz 3 lira calmisiz cok mu deyip calalim bizde o zaman, halk bizim yanimizda nasil olsa.

hatta serbest olsun 10 liraya kadar hirsizlik, cok heyecanli olur yolda yurumek.

bunu yapan bir çocuk ama dikkatini çekerim. belki internet cafeye gitmek istedi belki canı birşey çekti belki de cahilliğinden. adam öldürenlere bile ceza verilmediği oluyor bu memlekette. hırsızlık hırsızlıktır cezasını çekecektir demek çok büyük bir ayıptır bence
  • Yeni Oluştur...