Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bi Şu şarkıya bakın, Teoman - Düş Vücuduna eğildim öptüm dudaklarından Saç telin vücudumdan küvete aktığında içindeyim İçimdesin, anladım aşk kanımda kasıklarımda Güneşleyim eriyor balmumum Sapır sapır dökük kanallarım Aksın bacaklarından oluk oluk Milyonlarca doğmayacak çocuklarım .. Bide buna! Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var Bir derdim var artık, tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar.. Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka.. ... Demek istediğim sözde Teoman rock ın bir numaralarından. Ama adamın yaptığı şarkıya bakın yahu. Yani Bi karşılaştırmak istedim ikiside yeni şarkı bi Teomanınkine bakın bi Mor Ve Ötesi' nin kine.. Teoman' ın bu kadar iğrenç, mor ve ötesinin bu kadar güzel şarkılar yapabiliceini kim tahmin ederdiki..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 de farklı farklı şeyler anlatmışlar nasıl karşılaştırabiliyorsun ki?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 birinin alınıp bir diğerine vurulmasından yana deli gönlüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Chiptech, 15 Haziran 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Demek istediğim sözde Teoman rock ın bir numaralarından. bak cevabı senin postunda saklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 teomanın en sevmediğin, mor ve ötesinin en sevdiğin şarkılarını alıp kıyaslamışsın herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 dumanin solisti olunce teoman solist oldu diye biliyorum ben?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 dumandan kim öldü be? ne bilim abi ben açıcak konu bulamadım bunu açtım :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Kimse ölmedi geyik yapıyo[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu elma vs. armut'a daha da otesi tarz olarak da 'bakiniz şubuo'lu kulak ne kadar guzellll, oysa ki şubuo'suz kulak ne kadar da cirkinnn' e benzemis.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Raid3r, 15 Haziran 2004 17:31 tarihinde demiş ki: teomanın en sevmediğin, mor ve ötesinin en sevdiğin şarkılarını alıp kıyaslamışsın herhalde :) Hah işte :) Yani bu topic saçma[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya şarkılrın sözünün karşılaştırldığına ilk defa sizden görüorum .. Böle saçmalık mı olur ? hem bi şarkı müstescen laflar içerio die kötü mü ?[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar