NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Combofix de işe yaramadı olmuyor abi ya çok sinir bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi ben bi değişiklik yapmadım ama msn zorlamıyo beni hala eski sürümü kullanıyorum. negzelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ginaly said: MSN Plus kullanmayın o zaman.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 trillian'a geçtim ben msn adam olmayınca gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o ney :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Laraken said: abi ben bi değişiklik yapmadım ama msn zorlamıyo beni hala eski sürümü kullanıyorum. negzelmişim. aynen bende evde kullanmıyorum. eski sürümle devam ediyorum evde. ama işyerinde baskı yaptı sabah sabah kullancan diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 amma ağlandınız ya. bi olmuşla,ölmüşe çare yok şu dünyada. başka bi programa geçersiniz en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dragonmax said: o ney :O http://www.trillian.im/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bende halen yenisi yükle diye zorlamadı bu konuyu gördükden sonra zilyon kere kapatıp açtım ki banada söylesin diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar