eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 link Yaşlı kadın pençeli bacağı olan bir yılanın gece duvarı tırmanarak içeri girdiğini gördü. Çin'de pençeli bacağı olan bir yılan bulundu. 66 yaşındaki Çinli Duan Kiongşiu sürüngeni gece yarısında pençesiyle yatak odasının duvarında tırmanırken bulduğunu söyledi. Çin’in güneybatısındaki Suining kentinde yaşayan Duan, “Uyandım ve tuhaf bir tırmalama sesi duydum. Lambayı yaktım ve bu canavarı pençesiyle duvara tırmanırken gördüm,” dedi. Yılanı bulan kadın çok korktuğunu bir ayakkabı kaparak yılana vurup öldürdüğünü daha sonra da ölüsünü bir şişe içindeki alkole koyarak muhafaza ettiğini söyledi. 32 santimetre boyunda ve küçük bir parmak kalınlığında olan yılan şimdi Çin’in Batı Normal Üniversitesi’ndeki Hayat Bilimleri Bölümü tarafından incelemeye alındı. Yılan uzmanı olan Long Shuai, “Bu gerçekten şok edici ama otopsi etmeden önce bunun neden olduğunu bilemeyiz” dedi. Yılanlarda görülen en yaygın mutasyon biçimi ikinci bir baş olması. Bu da aynen insanlarda Siyam ikizleri olarak bilinen oluşumla benzerlik gösteren bir mutasyon şekli.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "Çin�in güneybatısındaki Suining kentinde yaşayan Duan, �Uyandım ve tuhaf bir tırmalama sesi duydum. Lambayı yaktım ve bu canavarı pençesiyle duvara tırmanırken gördüm,� dedi. " 8-)
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Böyle şeylerde nedense tek foto oluyor. Yok mu her yönden çekilmiş fotosu yorum said: yılanlar ilk yaratıldığı zaman ayaklıymış zaten kitaplarda öyle okumuştum
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 genelde tek foto oluyor çünkü canı sıkılan haberciler, sağda solda gördükleri bir resimden fantastik bir haber çıkarmaya çalışıyorlar. bence :P
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Yazik ya, diger bacagina nolmus heyvanin? Protez bacak taksinlar otopsi yapacaklarina!
necmi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yaşlı kadın çölde yaşıyomuş galiba fotoraf çöl havasında yok o değilde son zamanlar çok boyle abudik gubidik şeyler bulmaya başladılar
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ULAN HER GÖRDÜĞÜNÜZ YENİ IRKI ÖLDÜRMEK ZORUNDA MISINIZ
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hürriyetin haber bulamayınca ürettiği klasik lame photoshop haberlerden birine benziyo. doğruluk payını hesaplamak lazım.
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tüm vücudun gölgesi var bacağın yok :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 eagle_dnz said: Yaşlı kadın pençeli bacağı olan bir yılanın gece duvarı tırmanarak içeri girdiğini gördü. altıma sçarım olm bu ne o.O
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 çaşıt olduğu için evrimleşememiş. çaşıt yılan
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 SoulCube said: tüm vücudun gölgesi var bacağın yok :) Bir hürriyet klasiği daha çözüldü :D
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 SoulCube said: tüm vücudun gölgesi var bacağın yok :) owned
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Güneşin vurduğu açıyla gayette gözükmesi lazım bacağın gölgesinin.
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tom ve jerry'de tom çatal yutunca boğazında çatal şekli görünürdü ya dışardan, o geldi aklıma.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bacağın çıkış kısmının gölgesi var diğeri de zaten vücudunun gölgesinin üstüne düştüğü için gözükmeyebilir. buna bir parazit sebep olmuş olabilir, kurbağalarda 3. bacağı falan çıkaran parazitler var. gerçi yılanda yapması mümkün değil sanırım onun için gereken genlere sahip değilse. o sebeple doğruysa mutasyonda olabilir. sonra da.... bu yılan bacağını efektif bir şekilde kullanıp daha iyi hayatta kaldığı için çok ürer, bu bacak olayı yılan popülasyonuna yayılır ÇAT EVRİM. Naber?
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bi de sahiden, farklı olan her boku öldürme içgüdüsü var insanlarda. biri de sağ kalsın da incelensin.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya da bir teori daha evrimi kabul ederek yola çıkıyorum. yılanlar bacağı olan sürüngenlerden mutasyon yolu ile değil embronik dönemde bacağın büyümesi için gereken genlerin inaktivasyonu ile meydana gelmiş olabilir. dolayısıyla bacak için gereken genler yılanlarda inaktif bir şekilde mevcut olabilir bu yılanın da bir şekilde aktive olmuştur o genleri.
Necro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ardeth said: ya da bir teori daha evrimi kabul ederek yola çıkıyorum. yılanlar bacağı olan sürüngenlerden mutasyon yolu ile değil embronik dönemde bacağın büyümesi için gereken genlerin inaktivasyonu ile meydana gelmiş olabilir. dolayısıyla bacak için gereken genler yılanlarda inaktif bir şekilde mevcut olabilir bu yılanın da bir şekilde aktive olmuştur o genleri. Teşekkürler aydınlandım.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ardeth said: ya da bir teori daha evrimi kabul ederek yola çıkıyorum. yılanlar bacağı olan sürüngenlerden mutasyon yolu ile değil embronik dönemde bacağın büyümesi için gereken genlerin inaktivasyonu ile meydana gelmiş olabilir. dolayısıyla bacak için gereken genler yılanlarda inaktif bir şekilde mevcut olabilir bu yılanın da bir şekilde aktive olmuştur o genleri. ALLAH YARATMIŞ SANA NOLUYORE!
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fransızlar yılan bacağı da yerler mi acep
Öne çıkan mesajlar