Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Benim Saçım Yarın Sizin Saçınız

NoS

Öne çıkan mesajlar

parfümü saça sıkmıyorlar zaten üstüne sıkıyorlar bizim eski has berberlerimiz, şimdilerde kalmadı..ah nerde eskiler, tıraş eder, kulaklara boya badana çeker, üstüne jöleni, briyantinini sürer üstüne parfümünü sıkar öyle yollarlardı, ucuz ve kelepir idiler, saçımızın orasına burasına yorum yapmaz idik, onlar kafasına göre dalıp çıkarlardı; berber abiler, sevgiyle analım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen berbere saçını kestir sen karizma puanı kazan berber kazansın berbere makas satan dükkan kazansın toptancı evine ekmek götürebilsin fırıncı kazansın un satan toptancı kazansın.Un satan toptancı çocuğuna oyuncak alabilsin oyuncakçı kazansın dükkanı geç kapatsın gece gideceği kokoreçci kazansın tüpçü kazansın Türkiye kazansın

:S:S:S:S:S:S:S
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bakırköy de bu ana caddede ufak bir berber var, yaşı var, klasik berber tam bakım yapıyor jilet gibi yapıpı gönderiyor seni, adamın muhabbetine hipnıtize olmulştum da dalgınlıkla saçları yanlardan fazla aldırmıştım adama saygımdan klaf da edemeyip mohavkımsı saçımla oradan uzaklaşıp en yakın tezgahdan bir bere almıştım
Sosyal ağlarda paylaş

dunkelzahn said:

parfümü saça sıkmıyorlar zaten üstüne sıkıyorlar bizim eski has berberlerimiz, şimdilerde kalmadı..ah nerde eskiler, tıraş eder, kulaklara boya badana çeker, üstüne jöleni, briyantinini sürer üstüne parfümünü sıkar öyle yollarlardı, ucuz ve kelepir idiler, saçımızın orasına burasına yorum yapmaz idik, onlar kafasına göre dalıp çıkarlardı; berber abiler, sevgiyle analım.

benım kuaförüm daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

aksine,ilk defa böylesine iyi kesen bi kuaför bulduğum için bu kadar mesudum.
kaderim kuaförlerde sinir krizleri geçirmekti taa ki bu kuaförü bulana kadar.

ARKADAŞLAR.
cidden iyi.

ama maalesef erkeklere kesim yapmıyo =( çok isterseniz bi konuşurum.beni sever.bi hal çaresi buluruz.imkansız diye bişi yoktur.evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...