NoS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Saçlarım iyice kontrolden çıktı bu işin ehli iyi bir berber arıyorum ama 15 den fazla vermek de istemiyorum açıkcası sizin bildiğiniz küçük berber dükkanı içinde clark kentler var mı? İstanbul göztepe de oturuyorum bunu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tarlabaşı'nda 1 liraya kestiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 teyzelerede ugruyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gel tozkoparan da 50kuruş ve mükemmel bi parfümleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benım kuaförüme git çok güzel kesti geçen hafta tam istediğim gibi. kadıköy-moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 parfümleri var mı mükemmel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 parfüm değil onlar.saça parfüm mü sıkılır? serum sıkıyo bitane,hem yumuşacık oluyo hem parlıyo saçım.hem de çok tatlı kokuyo.gel gel benım kuaföre gel sen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 parfümü saça sıkmıyorlar zaten üstüne sıkıyorlar bizim eski has berberlerimiz, şimdilerde kalmadı..ah nerde eskiler, tıraş eder, kulaklara boya badana çeker, üstüne jöleni, briyantinini sürer üstüne parfümünü sıkar öyle yollarlardı, ucuz ve kelepir idiler, saçımızın orasına burasına yorum yapmaz idik, onlar kafasına göre dalıp çıkarlardı; berber abiler, sevgiyle analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 değdiriyodu bide onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 istasyon caddesi paralelinde yüksel abi var tam mavi çarşının sokağında işi iyidir fiyatları cüz-i dir (ama ben uzun zamandır gitmiyorum saçlar uzun olduğundan kuaföre kırıklarını aldıtrtıyorum sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sen berbere saçını kestir sen karizma puanı kazan berber kazansın berbere makas satan dükkan kazansın toptancı evine ekmek götürebilsin fırıncı kazansın un satan toptancı kazansın.Un satan toptancı çocuğuna oyuncak alabilsin oyuncakçı kazansın dükkanı geç kapatsın gece gideceği kokoreçci kazansın tüpçü kazansın Türkiye kazansın :S:S:S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 aslında bakırköy de bu ana caddede ufak bir berber var, yaşı var, klasik berber tam bakım yapıyor jilet gibi yapıpı gönderiyor seni, adamın muhabbetine hipnıtize olmulştum da dalgınlıkla saçları yanlardan fazla aldırmıştım adama saygımdan klaf da edemeyip mohavkımsı saçımla oradan uzaklaşıp en yakın tezgahdan bir bere almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şu smiley çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bana yakışıyo ama B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 dunkelzahn said: parfümü saça sıkmıyorlar zaten üstüne sıkıyorlar bizim eski has berberlerimiz, şimdilerde kalmadı..ah nerde eskiler, tıraş eder, kulaklara boya badana çeker, üstüne jöleni, briyantinini sürer üstüne parfümünü sıkar öyle yollarlardı, ucuz ve kelepir idiler, saçımızın orasına burasına yorum yapmaz idik, onlar kafasına göre dalıp çıkarlardı; berber abiler, sevgiyle analım. benım kuaförüm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bakmayın bellanın bu sevincine şöyle azıcık fena kesmiş olsa kuaförü, mumla arardı şimdi ismail abileri mıstık abileri (evet mıstık abi ne şaşırıyosun ?*???!!) ha tabi shadowfurynin hatırlattığı korkunç mevzuu ile birlikte çok rep kaybediyorlar, hep bu yüzden bitti zaten berber abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 aksine,ilk defa böylesine iyi kesen bi kuaför bulduğum için bu kadar mesudum. kaderim kuaförlerde sinir krizleri geçirmekti taa ki bu kuaförü bulana kadar. ARKADAŞLAR. cidden iyi. ama maalesef erkeklere kesim yapmıyo =( çok isterseniz bi konuşurum.beni sever.bi hal çaresi buluruz.imkansız diye bişi yoktur.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 NoS said: bildiğiniz küçük berber dükkanı içinde clark kentler var mı? makas kryptonite etkisi yapmasin da berberlerde dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benimde kestirmem lazım günlerdir üşenmekten gidemedim kuaföre. şöyle gidiyimde kısacık kestiriyim. çok kırıldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benım kuaförüm çok iyi. istersen bana öm at böjeek.adresi vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu arada fistan gelir şimdi. fakir misiniz diye başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kısa saçlı kız (td) Uzun saçlı kız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bella said: benım kuaförüm çok iyi. istersen bana öm at böjeek.adresi vereyim. ne bu yabancı gibi olduk öm at filan. HE SÖYLE YABANCIMI OLDUK ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar