huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ulan baban yaşında adamlar yenilince sevinen sen! 400 apmler geliyor, aklın gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 huun said: ulan baban yaşında adamlar yenilince sevinen sen! 400 apmler geliyor, aklın gidecek. gelsinler de artık SUSUN , bahaneniz kalmasın :D sizin baba yaşındaki adamları bizim veletler dövücek ;) bi üstteki postum sert olmuş istersen silebilirsin :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ürken insanların aşırı tepki vermesi normaldir, hem de severim seni. sorun yok raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 huun seninle birkaç ay/yıl sonra herşey yerli yerine oturduğunda imba muhabbeti yapana yürü git lan herşey dengede dendiği zaman ve şu adam switch yapsın bekle bekleeeee diyebilceğin hiçbir oyuncu kalmadığında bir tarafta thorzain grubby moon cruncher gibi adamlar varken diğer tarafta flash jaedong bisu boxer moxer her ne haltsayı yanyana oturup maçları izlemek ve w3çüler pure rape yaptığında sana dönüp noooğllldu? demek istiyorum ben de seni sevdiğimden takılıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hacı jeadong stork bisu falan tehlikeli adam onlar bak.sizin wc3 cülere düm düz tecavüz eder insan içine çıkartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 her ne kadar realm yeni ve noob olsa da çin de geliyor yavaştan. alayı w3 cu bu adamların. nitekim su anda dunyada en yuksek puan 2009 wcg warcraft 3 şampiyonu infi'de . http://sc2ranks.com/ en tepedeki adam. http://sc2ranks.com/cn/289248/TyLooInfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Viper_ said: her ne kadar realm yeni ve noob olsa da çin de geliyor yavaştan. alayı w3 cu bu adamların. nitekim su anda dunyada en yuksek puan 2009 wcg warcraft 3 şampiyonu infi'de . http://sc2ranks.com/ en tepedeki adam. http://sc2ranks.com/cn/289248/TyLooInfi lannn şşştt söylemicektin onu joker olarak bu saydığım adamlar tokat yerse kullancaktım infi yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sleeep said: Viper_ said: her ne kadar realm yeni ve noob olsa da çin de geliyor yavaştan. alayı w3 cu bu adamların. nitekim su anda dunyada en yuksek puan 2009 wcg warcraft 3 şampiyonu infi'de . http://sc2ranks.com/ en tepedeki adam. http://sc2ranks.com/cn/289248/TyLooInfi lannn şşştt söylemicektin onu joker olarak bu saydığım adamlar tokat yerse kullancaktım infi yi :D :D sky ve ted i kullanırsın sen de^^. hele bi de Remind geçerse şov olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ana başlıktan alakasız ama madem henüz bir gelişme yok şimdilik şu yazıyı okuyalım. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=221896 kariyerinin zirvesindeki bw oyuncularının sc2'ye geçmeleri durumunda neden başarılı olacaklarının düşünüldüğüne dair uzunca bir yazı. kısa özetini yapmak gerekirse; fruitdealer, mvp, nestea, mc gibi sc2'nin en önde gelen oyuncularının bw sahnesine ancak gösteri bittikten sonra toz almak için çıkabilen paspasçılar olduğu gerçeği ve bunlardan en az 100 kat daha başarılı oyuncuların sc2'de neden başarısız olmayacağı. bi kere bizim topluluk böyle kaliteli yazılar yazabilen adamlar barındırıyor. wc topluluğu hemen her açıdan daha kalitesiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bu wc3 cüler çok çaresiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 biz gelirsek ezeriz yav yaklaşımı da çok doğru değil be. gel de ez derler o zaman adama. adam sayfalarca döktürmüş de eninde sonunda varsayıma dayanıyor. siz de söylüyorsunuz sc2 ile bw bambaşka oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Gelebilselerdi gelirlerdi. Yenebilselerdi yenerlerdi. Boxer Nada diyorum başka bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mendoza said: Gelebilselerdi gelirlerdi. Yenebilselerdi yenerlerdi. Boxer Nada diyorum başka bir şey demiyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yazıyı okuyun yazıyı. flash 200k dolar ödüller hariç yıllık maaş alıyor, fruitdealer 27k. niye gelsin ki bu adamlar sc2'ye? bw kore'de hala sc2'den popüler, daha çok kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sen daha bana inanma, yok flash söyle yok flash böyle iyi aferin peo abi gercekten aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 BW yetenekleri SC2'ye neredeyse bire bir geçiyor. Bunu SC2 çıktığında en iyi BW oyuncu olan MVP'nin en iyi SC2 oyuncusu olmasından anlayabiliyoruz. Bazı istisnalar var ama kaideyi bozmuyorlar. WC3'te ise yetenekler birebir geçmiyor. Thorzain, Kas, Naniwa gibi oyuncular WC3'te yanına bile yaklaşamayacakları Moon, Lyn gibi oyunculardan daha iyi oynuyorlar; çünkü yetenekleri SC2'ye daha uygun. BW oyuncuları mı daha başarılı WC3 oyuncuları mı diye tartışma yapmadan da bunu göz önüne almak gerekiyor. WC3'ün hemen hemen bütün oyuncuları SC2'ye geçti ve WC3'ün üretebildiği en yetenekli oyuncular üstte saydığım üç isim. BW'nin üretebileceği en iyi SC2 oyuncularını ise görmediniz. MVP, MC, Idra vs. gibi oyuncular ikinci, hatta üçüncü sınıf BW oyuncuları. Huun'un verdiği makalede de belirtilidiği gibi bu oyunculardan yetenek olarak, hırs olarak, mentalite olarak onlarca kat üstün BW oyuncuları var. BW yeteneklerinin neredeyse doğrudan SC2'ye geçtiğini düşünürsek, A takımı BW oyuncuları SC2'ye geçince ne olacağını aşağı yukarı tahmin edebiliriz. Bırakın Flash'ı, Bisu'yu, Jaedong'u; şu TL'deki Power Rank'te son 1 yılda ilk 5'e girebilmiş herhangi bir oyuncu SC2'ye kendini adarsa ne WC3 oyuncularının, ne de şu an şampiyonluk kazanan B-takımı BW oyuncularının esamesi okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çok abartmıomsunuz yaw oyun uzadıkca tabiki fark ortaya cıkıcaktır ama genelde oyunlar okadar uzamıo, all-in , cheese vs yani o saydıgın prolardan cok farklı bi oyun oynamıcaklar, g0tlerinden mule cıkartıp , g0kten nuke yagdıramıcaklarına göre çok abartı bi beklentiniz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar