Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 grup 1.si diğer grubun 4. sü ile grup 2. si diğer grubun 3. sü ile karşılaşıyor ceyrek finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Yarınki maca göre yunanıstanla eslesme sansımız oluyor anladıgım kafdarıyla,yunanıstanla esleseceksek bızım grubun 3uncusu bızden sanslı oluyor olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Hidayet'in basket atmamaya yeminli gibi bir hali vardı da uzatmalarda da hakikaten takımca sayı atmamaya yemin etmiş gibiydik ki Sırbistan'da buna dahil. (Sanırım uzatmada onlar hiç sayı atamadı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Geçen gün biri yazmıştı 65 atan kazanır diye,harbidende öyle oldu hemde uzatma dahıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hidonun dizin sakatlık varmış iğne ile oynamış yazık yav, maçı kazandık sandık da hakemler uzatmaya gitti diyince yüzündeki ifadeden anlaşılıyordu herşey (: hii hakemler doğru karar verdi gerçi 0.0 olmuştu süre. neyse takım ii gibi, son dakikalarda yorgunluk çok büyük etmen oldu. önceki maçlardaki gibi karşı taraf 3 sayı atışlarında problem yaşasaydı maç kopar giderdi ancak 3sayılarla ayakta kaldılar. biz böyle oynamaya devam edersek madalya isterik madalya isterik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hidonun formasi yeter sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 normal sürenin son 4.16'sı + 5 dk uzatmanın toplam skoru 6-3 türkiye lehine O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bikaç sayfa yukarda yazmıştım tarihkeri ile, şimdi TAM böyle biterse.. Hırvatistan ile 1/4 Yunanistan - ispanya galibi ile 1/2 Sonra da final oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kaan kural'ın saçları noolmuş öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Yunanistan dışındakilere yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.Yunanistandan korkum var bir tek.Slovenya da iyi ama çeyrek finalde karşımızda olmazlar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Fransa'yı yenebilir miyiz peki sence? Turnuva başında ben de yunanistan diyordum ama şimdi izledikçe, tek korkum Fransa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Hayatımda izlediğim en komik uzatmaydı. Göz göre göre 1-0 bitiyodu nerdeyse. HLL TEAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 biri şu aşığa fual atmasını öğretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 foul abi o eheh :D, eskiden ben de öyle diyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 1/10 attı adam sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar