DarkBerG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Selam arkadaslar.Ben bir site acmak istiyorum.Ama nasıl yapacagımı bilmiyorum.Duyduğuma göre hazır portallar warmış.Bildiğiniz web portal indirebilecegim bir iste warsa benimle paylasabilirmisiz.Ne olursa...Gerçektende ihtiyacım war.Mesajlarınızı beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 php-nuke kullanabilirsin, zira en yaygını o herahalde. Google'da aratırsan bulursun bir sürü bilgi.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 phpnuke postnuke xoops aspnuke bir çok hazır portal var ama bence hazır portal ile yapılan siteler güzel olmuyor. Yani benim kanaatim bu. O yüzden kendin kodla prensibini tavsiye ediyorum.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar