Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 5

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

zeawee said:

ya şimdi ben resident evil pek oynamadım sayılır hikaye zırttırısından dolayı falan sıkıntı çeker miyim? bide zevkli mi/grafikler iyi mi/oynanabilirlik nasıl?
bazılarınız kamera problemi falan demiş gerçekten var mı büyük sıkıntı? yardımcı olun badiiiz

Karakterlerin geçmişini merak edersin. Önceden neler yapmışlar felan buraya gelmişler diye. Eskiden zombiler varmış ama artık bunlar tamamen değişik dersin bu nasıl olmuş diye. Ama bunları kafama takmam dersen sorun yok. Yani tamamen senin merakına kalmış ama oyunda geçmişi bilmemen bir soruna yol açmaz oynarken. İlk 3 oyunda T-virüs'u işliyordu oyun, 4 ve 5'te parazit felan işin içine giriyor neyse buraları anlatmayayım. Hikaye açıkçası bence eski R.E.'lere göre bayık hemde çok.

Kamera açısı eski R.E. oyuncuları için ilk başta sorun oluyor, garipseniyor ama ilerledikçe alışılmış gördüğüm kadarıyla. Bende ilk başlarda çok yadırgadım kamerayı hatta siliyordum oyunu ama biraz oynayınca alıştım. RE 4'ü tekrardan bitirmiştim geçenlerde kamera o yüzden öyle gelmişte olabilir bana :). Ama yeni RE oyuncuları için sorun değil kamera.

Oynanabilirlik iyi alışman uzun sürmez. Mümkünse gamepad ile oyna derim o zaman daha da güzel oluyor.

Ben oyunlarda grafiği pek umursamayan biri olarak grafikler şahane olmuş diyorum. Özellikle Chris Redfield harika modellenmiş.Kendine has bir havası var oyunun çok hoşuma gitti o. Atmosfer RE'ye yeni başlayan biri için süper, eski RE'ciler için pek güzel değil :)

Bu kadar varsa başka öğrenmek istediğin yazayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...