Pallando Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 zeawee said: ya şimdi ben resident evil pek oynamadım sayılır hikaye zırttırısından dolayı falan sıkıntı çeker miyim? bide zevkli mi/grafikler iyi mi/oynanabilirlik nasıl? bazılarınız kamera problemi falan demiş gerçekten var mı büyük sıkıntı? yardımcı olun badiiiz Karakterlerin geçmişini merak edersin. Önceden neler yapmışlar felan buraya gelmişler diye. Eskiden zombiler varmış ama artık bunlar tamamen değişik dersin bu nasıl olmuş diye. Ama bunları kafama takmam dersen sorun yok. Yani tamamen senin merakına kalmış ama oyunda geçmişi bilmemen bir soruna yol açmaz oynarken. İlk 3 oyunda T-virüs'u işliyordu oyun, 4 ve 5'te parazit felan işin içine giriyor neyse buraları anlatmayayım. Hikaye açıkçası bence eski R.E.'lere göre bayık hemde çok. Kamera açısı eski R.E. oyuncuları için ilk başta sorun oluyor, garipseniyor ama ilerledikçe alışılmış gördüğüm kadarıyla. Bende ilk başlarda çok yadırgadım kamerayı hatta siliyordum oyunu ama biraz oynayınca alıştım. RE 4'ü tekrardan bitirmiştim geçenlerde kamera o yüzden öyle gelmişte olabilir bana :). Ama yeni RE oyuncuları için sorun değil kamera. Oynanabilirlik iyi alışman uzun sürmez. Mümkünse gamepad ile oyna derim o zaman daha da güzel oluyor. Ben oyunlarda grafiği pek umursamayan biri olarak grafikler şahane olmuş diyorum. Özellikle Chris Redfield harika modellenmiş.Kendine has bir havası var oyunun çok hoşuma gitti o. Atmosfer RE'ye yeni başlayan biri için süper, eski RE'ciler için pek güzel değil :) Bu kadar varsa başka öğrenmek istediğin yazayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bugun bitti çok şükür, güzeldi ama re3 ve re4 gibi zevk almadım fakat gerçekçi grafikleriyle hopladım biraz, şu oyunun fps sini yapsalar ya ne kadar zevk alinir. arkamamı dönim yanamı dönim sote yerde yok telaş içinde durdum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Mumu said: aaa shart mı ya flash grenade? Anubisath said: eEd sHaRt ondN aLmAq 10 numara beş yıldırırız. Bu arada Pallando ya katılıyorum oyunu gerçekten co-op actiona çevirmişler atmosfer+hikaye başarısızdı önceki oyunlarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 pallando teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Önemli değil oynarsan takıldığı bir yer olursa ya da anlamadığın PM atman yeterli. Tavsiyem eski oyunlarını da oyna çünkü asıl oyun zevki onlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 co-op olmasa gerçekten sıkıcı olabilirdi.. ama co-op'u heycan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Letsgetthesunshine la resmen çıldırdık, ben kursam oyunu o patlıyor, o kurunca benim oyun patlıyor.3 seferdir baştan başlıyoruz. Var mı çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Steam indirimiyle alıp başladım oyuna. Oyundaki en beğendiğim şey Sheva Alomar. On numara modellemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sonunda bitti oyun. Boss savaşları portakal patlatmaca olmuş. 10 euro'dan fazla verilmezmiş hakkaten. Ama 10 euro için iyi eğlendirdi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 serinin en iğrenç oyunu bence, co-op olmadan bir halta benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ısırmayan zombiyi neyleyim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 kardeşimle coop oynamaya başladık da RE'den eser kalmamış ama random aksiyon-coop oyunu olarak baya eğlenceliymiş, 1 günde yarıladık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar