Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benchmark programı tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 ay kadar önce bir bilgisayar aldım, wow ve mini ninjas oynadım şimdiye kadar yalnızca, fakat performans ikisinde de memnun etmedi.

bir benchmark programı var mı bildiğiniz, sorun oyunlarla bi uyumsuzluk mudur yoksa driver mıdır nedir göreyim istiyorum.
Mesaj tarihi:
eğer parçalarda ısınma sorunu yoksa,win 7 64 den olabilig,benim win 7 64 de 2-2.5 ay süper çalıştıktan sonra,aşırı bir performans düşüklügü oldu bu ara her program-oyun vs. de,açılıp kapanma süresi uzadı vs.

Virüs de yok sistemde...
Mesaj tarihi:
sistem şu haliyle bile herşeyi gayet iyi çalıştırmamalı mı ? overclock deneyeyim de saçma geldi.

win 7 64 bit kullanıyorum sistemi kuralı 1 ay oldu.
Mesaj tarihi:
Abi benim pcmden biraz daha iyi seninki bende vista ultimate x64 kurulu ve vintageda 16 k puan aldı pc bence sende başka bir sorun var , driver sorunu olabilir yada birşey yanlış bağlanmış falan bende pek expert olmadığım için ama herşeyi kontrol etmekte bir hayır vardır.
Mesaj tarihi:
3dmark cpu yu da marklıyo ve overall sonuc veriyo, ama spesifik olarak wowda niye kastığını anlamak için sadece grafik benchlemek de mantıklı.

furmark da dene mesela, acaba sıcaklık mı var aşırı, onu bi görmüş olursun stabilite testinde.
  • Yeni Oluştur...