Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 asıl olayı oem lisanslar zaten. yoksa laptoplar satılmıyor ve üreticiler microsoft'un başının etini yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Beleş yükseltme olayın hiç duymadım, benim bildiim bir indirim söz konusu vista sahiplerine sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yükseltme ücretsiz. biz işin çakallındayız ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Gördüm. İyiymiş. Sonra Vista kullanmaya devam edip bu lisansı farklı bir bilgisayara kurup ya da satabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mum_Chamber said: bu arada upgrade path'ta hangi vista'nin yuklu oldugu onemli mi ki? http://windows7news.com/2009/07/28/upgrade-path-revealed-for-windows-7/ adresinde degilmis gibi gozukuyor.. onemli olan hangi 7'yi aldiginiz gibi duruyor. bu listeye göre ben vista home basic imi update edebiliyorum, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yav yemeyip yedirip, içmeyip içirip, üstüne elbise, ayağına ayakkap aldıımız, cebine harçlık koyup amerikalara gönderttiğimiz ve en sonunda microsofta sokabildiğimiz bi ajanımız vardı. nerde o ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 :lütfi :lütfü :penth ı-ıh yok da, cidden o konuda bilgin var mı penth bey, ben bir vista basic sahibi olarak, win7 çekebiliyor muyum bilgisayarıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 edit: yanlış döküman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar