Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içince eski olaylarım canlandı

Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya bilmiyorum hani zaman falan diye düşündüm bende 1 sene oldu olaylar olalı zaten geçen senin başında bitti herşey. 4-5 aydır da görmedim bile. başka kızda denedim ama bilmiyorum olmuyor yani. ama bende iyi piskopata bağladım ya beyaz gelincikteki aziz tarzı yani neyseki babası falan yoktu yoksa temiz dayaklar yerdim yapmadığım şey kalmadı. insanı zorla evil yollara sokturuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

cinsellik cok guclu bir yapıstırıcı bro
bi kac bi sey yaptıktan sonra sosyal bagları koparsan da hormonlar tavan yapıyor duygusal buhranlara giriyorsun arada
bak sen takılmana kac tane kız var etrafta
benim de basıma cok benzeri gelmisti ayrılınca cok uzuldum uzun bir sure sonra bi gun bi arkadasın feysbukundan (ben kullanmam haz etmem
)bunu gordum yeni bi eleman bulmus takılıp her bokunu feys e koyuyo dedim malmıyım uzuluyorum,kızlar cok daha atlatıyor boyle seyler,sen canın sıkıp mal konumuna dusme o eminim cok rahattır su an
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

anlat bro acılırsın ama dikkat simdi biri spawn olur aha sarhos laf sokayım pati de +5 charisma point alayım diye

Kenjuro said:

Bence ayarlayamazsın o adamdanda yetersizmişin kız ona gitmiş, ne içiyorsunuz ya galon galon alkolmü tüketiyorsunuz bende içtimde hiç böyle olmuyorum anlamadımki lan neyse
Sosyal ağlarda paylaş

"Ayarlamak" ne oluyor önce onu bilseydik iyiydi. Ben kızı zaten yıllardır tanıyorum. Sonunda inanılmaz yakınlaştık ve olaylar gelişti. Sonra ben öğrendim ki aldatılmış gibi bişi olmuşum. Benden öncede aldatmış zaten. O yeni çocuktanda çok sonra haberim oldu ben hala bilmeden onla aramızı düzeltmeye çalışırken düzelir gibi de oldu yani bundan sonrada aldatır rahat doğasında olan bişi bu. Bunun 2 günde tanışıp ayarlayamadım tüh kaçırdım la alakası yok. Galon galon içip sarhoş falanda olmadım biraz içki ve müzik yardımıylada üzüldüm eski şeyler aklıma geldi buraya açtım yani kasıntı tavırlara girmenin manası nedir anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...