Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sert birşeyler dinle,iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 millet 3 okurken biz de 4 okuduk. sayılmaz dfslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bella said: sert birşeyler dinle,iyi gelir. bu cidden iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya bilmiyorum hani zaman falan diye düşündüm bende 1 sene oldu olaylar olalı zaten geçen senin başında bitti herşey. 4-5 aydır da görmedim bile. başka kızda denedim ama bilmiyorum olmuyor yani. ama bende iyi piskopata bağladım ya beyaz gelincikteki aziz tarzı yani neyseki babası falan yoktu yoksa temiz dayaklar yerdim yapmadığım şey kalmadı. insanı zorla evil yollara sokturuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 cinsellik cok guclu bir yapıstırıcı bro bi kac bi sey yaptıktan sonra sosyal bagları koparsan da hormonlar tavan yapıyor duygusal buhranlara giriyorsun arada bak sen takılmana kac tane kız var etrafta benim de basıma cok benzeri gelmisti ayrılınca cok uzuldum uzun bir sure sonra bi gun bi arkadasın feysbukundan (ben kullanmam haz etmem )bunu gordum yeni bi eleman bulmus takılıp her bokunu feys e koyuyo dedim malmıyım uzuluyorum,kızlar cok daha atlatıyor boyle seyler,sen canın sıkıp mal konumuna dusme o eminim cok rahattır su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 scorpions dinle ama still loving you falan dinlersin sen şimdi. bak benım topiğime git ordan 321 dinle senın için hour 1 da koyarım istersen sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 naptin lan kiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "social butterfly" said: "nutella yerim" said: o sadece denizdeki bir balık dostum ....sadece denizdeki bir balık dogru diyom de mi ama takılmamak lazım bu gibi seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dogrusun ama gonul akli dinlemiyor cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 kişi çölde olmadığı sürece sorun yok eeth :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 selcuk onu biz muhendslk fakultesı diyelim abi hele cevre gıda falan yoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bahçeşehire girdim gerçi potansiyeli sağlam gözükyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 helal bro bize de ayarlarsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 boğaza karşı rakı balık ve sınırsız ton balığı yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hacı ne üzüyosun kendini ara ne söylemek istiyosan söyle rahatla.sonra kapat ne kasıyosun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bence ayarlayamazsın o adamdanda yetersizmişin kız ona gitmiş, ne içiyorsunuz ya galon galon alkolmü tüketiyorsunuz bende içtimde hiç böyle olmuyorum anlamadımki lan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "nutella yerim" said: anlat bro acılırsın ama dikkat simdi biri spawn olur aha sarhos laf sokayım pati de +5 charisma point alayım diye Kenjuro said: Bence ayarlayamazsın o adamdanda yetersizmişin kız ona gitmiş, ne içiyorsunuz ya galon galon alkolmü tüketiyorsunuz bende içtimde hiç böyle olmuyorum anlamadımki lan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ne karizma puanı yea gerçekler bunlar kızı ayarlayamadıysa kendi yetersizliği adamı niye kötülüyor yada kız öyle bir adamdan hoşlanıyorsa halaa kız için niye üzülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 trollmusun yeteri kadar yeterli herkes her hatunu ayarlayabilir mi askı memnu fanımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "Ayarlamak" ne oluyor önce onu bilseydik iyiydi. Ben kızı zaten yıllardır tanıyorum. Sonunda inanılmaz yakınlaştık ve olaylar gelişti. Sonra ben öğrendim ki aldatılmış gibi bişi olmuşum. Benden öncede aldatmış zaten. O yeni çocuktanda çok sonra haberim oldu ben hala bilmeden onla aramızı düzeltmeye çalışırken düzelir gibi de oldu yani bundan sonrada aldatır rahat doğasında olan bişi bu. Bunun 2 günde tanışıp ayarlayamadım tüh kaçırdım la alakası yok. Galon galon içip sarhoş falanda olmadım biraz içki ve müzik yardımıylada üzüldüm eski şeyler aklıma geldi buraya açtım yani kasıntı tavırlara girmenin manası nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sana kastım yok arkadaşım, ayarlamak derken ne demek istediğimi anlamıyorsan kusura bakma yine senin yetersizliğin. Yıllardır tanıdığın halde iki günlük birine seni tercih etmiş işte demekki yetememişsin, bide adam dindar falan diye dem vurmuşsun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Tamam ben çok yetersizim senin kadar hayatı iyi anlayamamışım salağım falan ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 "dindar" olmanın nesi kötü veya sakıncası neki yaf. dindar ile dinci farklı kavramlar, karıştırmayalım karıştıranları uyaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Nasıl bi topicmiş ya bak bundan git ilkbahar dönemlerine benim topiclerimi görüceksin bak onlara yaklaşık 10-15 sayfalık 10-15 sayfa sonunda koy g.te diyosun :D Hatta faceten üniversitenin ağına girip kız aramaya başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 of, olm bana da koydu topic sdfuhsdf. ARKANDAYIZ KANKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar