Neveziah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Metallica'nın son 2 senesini ve son albümleri "St Anger"ın yapım aşamasından albümün çıkışına kadar, grup hakkında bilinmeyen gerçekleri yansıtan Metallica belgeseli tamamlandı. "Metallica: Some Kind of Monster" adı verilen belgesel, 2004 Sundance Film Festivali'nde gösterildikten sonra sinemalarda gösterime girecek. Ayrıca grubun "So What! The Metallibook by Metallica" adlı ilk official biyografisi Ağustos 2004'te yayınlanacak. kaynak:ericsson-life heyecanla bekliyorum:)![hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tamam iyi hoş demişsin de başlık niye metal belgeseli?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Neveziah, 26 December 2003 13:18 tarihinde demiş ki: "Metallica: Some Kind of Monster" adı verilen belgesel, 2004 Sundance Film Festivali'nde gösterildikten sonra sinemalarda gösterime girecek. [/b] tr de de girecek mi kesin??¿¿[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 December 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 metallicanin yine para yolma cabalari olarak goruyorum ben bunlari artik, benim yorumum budur.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Parasızlık insana neler yaptırıyor yarabbi....[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Olsun güzel olur ben izlerim şahsen(tabi netten falan çekerim heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Mendoza, 27 December 2003 14:36 tarihinde demiş ki: Parasızlık insana neler yaptırıyor yarabbi....[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım +1[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben ermişim ya...bu adamlar eminem gibi film de çeker diyodum o da oldu sonunda...bu kadar aç olamazlar.(yoksa olabilirler mi?)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 iyi ya gidilir[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 adamlar harbi aç..bnunların bilgisayar oyunuda çıkıodu dimi?boku çıktı bu işin[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 simdi bunlar.... film de kucuk dagalari bunlar yarati gibi bir theme isliceklerdir kesin benim sacimi basimi yoldurucaklar[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya giden gider siene..... bence mütiş olacak....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 daha önce yaptıkları "one and a half year life of Metallica" da gayet hoş bir belgesel. Kameraman 1,5 sene grupla yaşamış ve nothing else matters, unforgiven ve enter sandman'in kayıt süreci işlenmiş ağırlıklı olarak. O belgeselde en çok grubun özellikle Lars'ın kameramana yaptığı eziyetler, şakalar çok keyifliydi..[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ilkçıktıkları tarğihden itibaren olsa izlemeye değer de son 2 sene... sux be abi[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 oo ıyı olcak cıksın cıksın[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ne para yolmasıdır nerenızden duşunuosunuz insaf.. adam metallica ise yapacak kardeşim , milleti aydınlatmak durumundaysa ki insanlar da görmek istiosa NİYE cıkmasın boyle bi film? Ha oyun saçma ona oke de film bashka sey.. Ayrıca adamlar paranın afedersn ALLAHINI kazanmışlar kazanıolar.. Daha ne para kazancaklar .. Nası bu kdr TAMAMEN olumsuz duşunebılıosunuz anlayabılmış deilim..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 film yapsınlar belgesel tadında iyi peki de son 2 seneyle ilgili değil son 2 sene hariciyle (hatta daha fazlası) yapmaları lazım. kemikleşmiş hayran kitlesini kaybetmeye bu kadar mı meraklı olabilir bi grup? tabi bi ton hayran kazanacaklar şimdi. ama nolcak? 2 gün sonra modası geçti bu metallicanın da denip buruşturulup atılacak bi kenara. peeh![hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 December 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 oyun da saçma olmasının yanında yapılmıştı be aabi ed hunterda... son 2 sene metallica adına bişi olmadıki... yani james rehabilite oldu jason gitti ( :( ) ama müzikalite olarak bi tek spun olayı var o kadar...[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 evvet 9 temmuzda abd de gösterimde bakalım tr ye ne zaman gelecek...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 para yolmak iyiymiş yav hakkaten. adamlar şatolarda yaşıyolar olm ne para yolmasından bahsediyosunuz. bugün ölse adamlar 7 ceddine yetecek paralari var zaten. bırakın bu düz mantık olaylarını.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar