Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 2 nizide gördüm. nihihihi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Abi adamın yazdığı şeyi gördüm bi an baskette sandım kendimi asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 1-7 bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi kaçmamak lazım :P 71-69 dedin gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 69-71 biticek abi asfadasf demin yanlışlıkla yazmıştım baskete yazcağıma al bu da skor olsun asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bir Fb li olarak fena stress oldum mac oncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manu mu 71 bjk mı önemli olan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Masquerade said: KATAGOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 en fazla 2 gol çıkar bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manchester sallasın 9 tane. aminn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 4 5 1 çıkıyor bjk maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Eğlenceli maç olucak gibi inş bjk kazanır hepimiz morarırız. Sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Cintonik said: Masquerade said: KATAGOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ya Bjk'nin yediği gol rekoru ya da desibel rekoru kırılır. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 haha rıdvan "çok pozisyonlu maç olur" diyor ama surat çok fena :D formayı giydim , fantezi olucaksa tam olsun bari.. çıksınlar aslanlar gibi mücadele etsinler , isterlerse 15 tane yesinler farketmez bana. MANUya yenilmek pek de üzülünücek bişey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu arada iddaa +7 gole 19 verio. cok az yahu. ashfdsahfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tunch said: haha rıdvan "çok pozisyonlu maç olur" diyor ama surat çok fena :D formayı giydim , fantezi olucaksa tam olsun bari.. çıksınlar aslanlar gibi mücadele etsinler , isterlerse 15 tane yesinler farketmez bana. MANUya yenilmek pek de üzülünücek bişey yok :) Harbi ya esas yenerse veya beraberlkte bile yenilcek diyip ahahah hehehe diyenler çok pis g.t olcak(başta ben olmak üzere) Neyse ya inşallah yenerler biz utanırız.Bjk kazanır Dünya devini yendiğimiz için ülke puanı artar türkiye kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hyr benim anlamadığım , kendi takımlarınız olsa farklı mı olucak? MANU yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 star turksatta şifreye giricek mi çok önemli hızlı cevap vermeniz ona göre evden çıkıcam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 mustafa denizli sonunu hazırladı. bu kadroyla çıkmak intihar. adamlar 5 orta saha adamıyla çıkmış beşiktaş ın orta sahası çok zayıf. bu maçta gerçekten fark olacak gibi. manu asılırsa ciddi ciddi 5-6 olabilir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 tunch said: hyr benim anlamadığım , kendi takımlarınız olsa farklı mı olucak? MANU yani :) farklı olmıcak tabi. lan 5 yicez öf diyerek izlerim gs maçını da. bjk maçını da öyle izlicem yani fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benim kafamdaki kadroda serdar özkan yerine fink olurdu. onun dışında kötü kadro sayılmaz. dediğim gibi , en iyi kadromuz , süper taktiğimiz bile olsa yine de MANUyu yenmek çok uzak ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Galatasaray oynasa 5yeriz 2 atarız gibi düşünürüm en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Starda hala nihat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 benim ümidimi kesmeme sebep olan , alex ferguson'un maçı ciddiye almış olması. daha önceki barcelona liverpool galibiyetlerinde rakip antrenör takımı tanımıyordu bile. hatırlayın barcelona maçı öncesini , izlememişti bile beşiktaşı o zamanki antrenör. MANU ise bizi bilerek geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar