ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 lolita değil zaten nicki lol it a :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ne kadar benzer bir senaryo :) *!sighs*[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ShekiLChoCuq kızları hiç tanımıyosun belliki... Böyle bi benzetmenin altında yatanları hiç birimiz göze almayız... o zaman madem o anlama geliyo araya boşluk bırakarak yazsaydı... ancak çoluk çocuğu kandırıyo işte...[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aa! oya gelmiş hiçbiyerde de rahat yok mu be kardeşim alla alla[signature][hline]. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Morgana, 13 Haziran 2004 22:42 tarihinde demiş ki: ShekiLChoCuq kızları hiç tanımıyosun belliki... Böyle bi benzetmenin altında yatanları hiç birimiz göze almayız... o zaman madem o anlama geliyo araya boşluk bırakarak yazsaydı... ancak çoluk çocuğu kandırıyo işte... aa.. aaa.. bak olmadı bu. kızları en az erkekler kadar iyi tanırım bu 1, yukarıda yazdığım şey şaka maksatlıydı bu 2, güzelim sen girer girmez boş yere sinirlenmesen çok iyi olur bu da 3 ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :) sana sadece gülüyorum bu biir... ben senin güzelin diilim bu ikiiii... sinirlenip sinirlenmeyeceğimi sana sormam bu da üüüç... hatta 4 de var... beni tehdit etme çünkü bi daha bu siteye giremicemi bilsemde doğru bildiğimi yaparım...[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yurrru be! :D[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 lol. Morgana sen iyice gerginleşmişsin. Biraz rahatla sakin ol yahu? Daha bugün geldin hemen dik dik gitmeye vik vik etmeye başladın. 'güzelim' i ortam yumuşasın diye dedim, istemiyorsan demeyiz olur biter. 'beni tehtit etme' demişsin. ne alaka yani? yukarıda ki mesajımda herhangi bir tehtit unsuru var mı? yok.. kolay gelsin.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben morgana'nın tarafındayım valla. bence çok haklısın morgana. (konuyu okumadım ama farketmez :P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bak güzel kardeşim... daha sinirlenmedim... ve sinirlenmemek için son sabrımı kullanıyorum :) tabiki şaka... hiç tanımadığım birine ne kadarda saçmalasa sinirlenmem :) sadece güler geçerim... maksat muhabbet olsun :) bu arada tehdit unsuru konuşmasan iyi olur filan gibi laflar ettin onun için dedim.. ayrıca vikvik de sensin yü düzgün konuş ya hiç konuşma... hele güzelim filan laubali hiç olma... anladın? ÖPTÜM CANIM![signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Teşekkür ederim Karakedi :) okuma zaten gözlerini yormana hiç gerek yok ben haklıyım :P[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamcraft Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi filim vardı sinir bilmemnesi diye ona döndü resmen adama sakin ol diyo ama adam gayet sakin sonra kaos oluyo filan polis filan geliyo sakin olmuyormuşsunuz diye filan ah ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :) evet biliyorum o filmi :) adam gayet sakinken zorla sinirlendiriyolardı!!!! şekil 1a daki gibi :) :P[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Anger Management ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 neyi yanlış yaptın griscim????[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hoşgeldım dııcemde sen baya kaynasmıssın mılletle yanı :=) Neyse hosgeldın aramıza =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya arkadaşlar ben güzel arkadaşlarımı üye yapıyormuyum foruma? bozuyormuyum sizlerin morallerini... tabii ki de hayır :( tam ben morganı böle geek bir şahsiyet beklerken ne çıktı... ya banane yaa gelmesin kardeşim böyle üyeler üzülüyor insan içine oturuyor... cık cık cık bak şimdi... :( ben bir şarkı çaliim kendi adıma izninizlen Metallica - Sad But True yine de hoşgeldin... böhü[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 Haziran 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hosgeldın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hoşgeldin morgana. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 üsmeyın oya aplamı bende sızı uzerım :-p[signature][hline]|Forever Alone| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 :) Saol PyrO biraz zor beni üzmeleri ama :) hani üzen olursa :P haber veririm :) Bu arada Ema rra lllma :) hoşbulduk[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hoşgeldin morgana :P bencede kazanmayı yenilgi için terket, yada onun gibi bişi. ehe. [Bu mesaj karakedi tarafından 14 Haziran 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Her zaman yenilgi riski vardır karakedi bunu göze alamazsan asla kazanamazsın...[signature][hline]W.M. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ne kadar neseli, ic acici bir topic olmus burasi. katilimci arkadaslara basarilar diliyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.