Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazanmak İçin Yenilgiyi Risk Olarak Kabullen!

Morgana

Öne çıkan mesajlar

said:
Morgana, 13 Haziran 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
ShekiLChoCuq kızları hiç tanımıyosun belliki... Böyle bi benzetmenin altında yatanları hiç birimiz göze almayız... o zaman madem o anlama geliyo araya boşluk bırakarak yazsaydı... ancak çoluk çocuğu kandırıyo işte...

aa.. aaa.. bak olmadı bu. kızları en az erkekler kadar iyi tanırım bu 1, yukarıda yazdığım şey şaka maksatlıydı bu 2, güzelim sen girer girmez boş yere sinirlenmesen çok iyi olur bu da 3 ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

lol. Morgana sen iyice gerginleşmişsin. Biraz rahatla sakin ol yahu? Daha bugün geldin hemen dik dik gitmeye vik vik etmeye başladın.
'güzelim' i ortam yumuşasın diye dedim, istemiyorsan demeyiz olur biter.
'beni tehtit etme' demişsin. ne alaka yani?
yukarıda ki mesajımda herhangi bir tehtit unsuru var mı? yok..

kolay gelsin.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

bak güzel kardeşim... daha sinirlenmedim... ve sinirlenmemek için son sabrımı kullanıyorum :) tabiki şaka... hiç tanımadığım birine ne kadarda saçmalasa sinirlenmem :) sadece güler geçerim... maksat muhabbet olsun :) bu arada tehdit unsuru konuşmasan iyi olur filan gibi laflar ettin onun için dedim.. ayrıca vikvik de sensin yü düzgün konuş ya hiç konuşma... hele güzelim filan laubali hiç olma... anladın? ÖPTÜM CANIM![signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben güzel arkadaşlarımı üye yapıyormuyum foruma? bozuyormuyum sizlerin morallerini...
tabii ki de hayır :(

tam ben morganı böle geek bir şahsiyet beklerken ne çıktı...
ya banane yaa gelmesin kardeşim böyle üyeler üzülüyor insan içine oturuyor... cık cık cık bak şimdi... :(

ben bir şarkı çaliim kendi adıma izninizlen
Metallica - Sad But True

yine de hoşgeldin... böhü[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 14 Haziran 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...