PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Başlıktada dediğim gibi Audi A3 model bir arabaya sahip annem fakat bu gün arka taraf sağ camını kırdılar arabanın.Bunun maliyeti nedir ne kadara halledelir onun hakkında bilgi almak istemiştim yardımcı olmaya çalışan arkadşlar şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gugıldan bulamadım ama onu öğrenmenin en kolay yolu, arabayı servise nereye götürüyosanız orayı arayın sorun. plakanın etrafına takılan siyah çerçevede genellikle en son götürdüğünüz (yetkili) servisin numarası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Selam, Araçta kasko varsa, götür bir cam servisine poliçen ile birlikte, değiştirip versinler sana hemen aracını :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kasko kullanmaya değecek kadar tutar mı? sdf hiç kullanmadım kasko kıyamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Yılda 1-3 arası cam değiştirme hakkın oluyo poliçede. Hasarsızlık fln da bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Selam, Alliance'da cam değişimi sınırsız ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi hasarsızlık gitmeden değiştiriyorlar camı kaskodan.Teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar