Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 koc uni 4. sınıftım, son donemim, hazırlık atladım. atlamasaydım keske diyorum lisede de atladım ve geri dondum, lgs sonrası bi tatile ihtiyac vardı. iyiki donmusum edit: nebicim bi cumle duzenim var allah belamı vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Masquerade said: gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir. herkese ali osman aylar denk gelmedi. kimiler fazlılara kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 SeaGle said: aabi ali osman sönmez kampüsünde niye rahat edeyim :'( apart tuttum görükleden lan hazırlık yok diye, e geçemezsem aparttan ali osman sönmeze gitmek gemlik ten gelmekten daha zor :'( e geç o zaman :p korkunun ecele faydası yok geçersin zaten yaa eski sınavları bul çöz işte okulun yabancı diller bölümünden direkt alabiliyor veya etraftaki fotokopicilerden temin edebiliyor olman gerekir edit: lan daha dün öğrendim geçtiğimi havalara bak anasını satıym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir. herkese ali osman aylar denk gelmedi. kimiler fazlılara kaldı..gfdhgf harbi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 HELAL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 O kadar da lanet bir şey değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar