Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 koc uni 4. sınıftım, son donemim, hazırlık atladım. atlamasaydım keske diyorum lisede de atladım ve geri dondum, lgs sonrası bi tatile ihtiyac vardı. iyiki donmusum edit: nebicim bi cumle duzenim var allah belamı vermesin
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Masquerade said: gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir. herkese ali osman aylar denk gelmedi. kimiler fazlılara kaldı..
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 SeaGle said: aabi ali osman sönmez kampüsünde niye rahat edeyim :'( apart tuttum görükleden lan hazırlık yok diye, e geçemezsem aparttan ali osman sönmeze gitmek gemlik ten gelmekten daha zor :'( e geç o zaman :p korkunun ecele faydası yok geçersin zaten yaa eski sınavları bul çöz işte okulun yabancı diller bölümünden direkt alabiliyor veya etraftaki fotokopicilerden temin edebiliyor olman gerekir edit: lan daha dün öğrendim geçtiğimi havalara bak anasını satıym :D
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: gecersin gecersin. bize sey yazdirmislardi hazirlik atlama essay'inde; "en sevdigin arkadasini tanit" "bir urunun reklamini yap" bu ikisinden birini secip yazin demislerdi. yukarda ikisine evde otur kastir yaz guzelce. 25/30 falan aldimi writing'de test bolumunun eline verirsin. uhal'de ogretilen ingilizce iyidir. herkese ali osman aylar denk gelmedi. kimiler fazlılara kaldı..gfdhgf harbi ha
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 O kadar da lanet bir şey değil yahu.
Öne çıkan mesajlar