Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numara engelleme servisi, avea?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı böyle bi servis, bi hizmet. Bi gsm numarasını engelleyebilme imkanımız var mı?

Yoksa katil olucam tez zamanda, ya canını yakıcam bulup kimse, ya da telefonu kırıcam sinirimden.

Küfrediyorsun yok, kız sesi taklidi yapıyor şerefsizin evladı, annesine mi küfretmedim, sülalesine mi saymadım sinirimden artık, yok yüzsüz adi şerefsiz devam.

Ben birde sürekli mesaj yazan bi insanım, tam mesaj yazarken arıyor, reddediyorsun tekrar arıyor, bırakıyorsun arıyor bitiyor tekrar arıyor. Kanser edecek beni, açıyorum küfrediyorum terbiyesiz diyor kapatıyor yine arıyor. Sinirlerim laçka oldu
Mesaj tarihi:
çok fazla saçma birşey değil mi bu, illa savcılığa falan mı gitmemiz gerek

gerçekten canım sıkılmaya başladı

bulursam kız erkek farketmez canını yakıcam
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

hoş savcılığa falan gidecek değilim ama, artık çok fazla ileri giderse durum savcılık falan birşeyler yapıyordur di mi

o kısmı tam bilmemekle beraber hemen bi işlem yapıldığını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
telefonun kendi özelligi var numarayı engelliyosun,engelli numara seni aradıgında tel mesgul calıyo.samsung du hangi model oldugunu unuttum öyle cok lüks bisi de degil die hatırlıyorum. e250 olabilir.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

abi zifrini bilmemneetiim manyağı için telefon değiştirecek değilim de eheh, symbian telefon allahtan, ufak bi programla hallettim.

savcılığa vericem birdaha ararsan desene.
bana da dadanmıştı bitane sapık gerçi o uzun ve ciddi düşünüyodu hakkını yemiyeyım sdklfs
savcılığa vericem birdaha ararsan dedim aramadı.
gerçi sonra telefonunu değiştirip aramaya başladı ama olsun.
SEN ÖYLE DE,DEDİĞİMİ YAP.
Mesaj tarihi:
gemlikdeyim ben

benim 2 numaram var, 5 bin bitirdiğim için 15-20 günde 2 hat kullanıyorum, en yakın arkadaşlarım bile belk iki numarayı birden bilmez, ama bu manyak ikisini de biliyor

yakın çevremden biri değil, yani arkadaş falan değil işleten
ama beni tanıyor numaramı ordan burdan bulmamış yani
şimdi savcılığa gidip bi ton masraf da yapmak var
hem, numaranın kimin üstüne kayıtlı olduğundan giderlerse bulamazlar tahminim, çünkü biliyorsunuz herhangi birine aldırıp hattı kullanabilirsin.

sinyalden falan bulurlarsa bilemem de, yaparlar mı öyle birşey.

numaranın kayıtlı olduğu ismi buldum turkcell den, face de bile aradım tanıdık biri değil, zaten o sisim çıkmıyor yakın isim çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...