SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Var mı böyle bi servis, bi hizmet. Bi gsm numarasını engelleyebilme imkanımız var mı? Yoksa katil olucam tez zamanda, ya canını yakıcam bulup kimse, ya da telefonu kırıcam sinirimden. Küfrediyorsun yok, kız sesi taklidi yapıyor şerefsizin evladı, annesine mi küfretmedim, sülalesine mi saymadım sinirimden artık, yok yüzsüz adi şerefsiz devam. Ben birde sürekli mesaj yazan bi insanım, tam mesaj yazarken arıyor, reddediyorsun tekrar arıyor, bırakıyorsun arıyor bitiyor tekrar arıyor. Kanser edecek beni, açıyorum küfrediyorum terbiyesiz diyor kapatıyor yine arıyor. Sinirlerim laçka oldu
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 geçen sene mi ne ben araştırmıştım baya onu. aradım konuştum bi ton. öyle bir şey yapmıyorlar.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 çok fazla saçma birşey değil mi bu, illa savcılığa falan mı gitmemiz gerek gerçekten canım sıkılmaya başladı bulursam kız erkek farketmez canını yakıcam
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tamam lan aramayız bi daha alla alla
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 SeaGle said: çok fazla saçma birşey değil mi bu, illa savcılığa falan mı gitmemiz gerek ahahah evet.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hoş savcılığa falan gidecek değilim ama, artık çok fazla ileri giderse durum savcılık falan birşeyler yapıyordur di mi
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 vardı bunun bi cinliği symbianlı telefonlarda program yüklüyodun falan bişeyler
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 SeaGle said: hoş savcılığa falan gidecek değilim ama, artık çok fazla ileri giderse durum savcılık falan birşeyler yapıyordur di mi o kısmı tam bilmemekle beraber hemen bi işlem yapıldığını sanmıyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yav said: vardı bunun bi cinliği symbianlı telefonlarda program yüklüyodun falan bişeyler oha, harbi lan sdf hemen yapıcam ahah
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 mobil kısmında araştır ben de açmıştım patiye böyle bi konu var yani gideri ama baya bi araman gerekiyor şimdi
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 oha seagle, o kadar kızcağını bilsem yapmazdım lan.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aslında numara belli, bikaç adam bulup sen misin rahatsız eden yapacaksın da
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 numara belliyse,birdaha aradığında sakin birşekilde "birdaha ararsan savcılığa vericem numaranı" de ve kapat. kesin çözüm.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 numara belliyse çok basit ver savcılığa en fazla 3 güne polis dayanır kapısına , gizli numaralarda biraz uzun sürüyor saptamak
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://www.maxicep.com/s60-3rd-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/smartphoneware-best-blacklist-v3-00-s60v3-215152.html ohyş
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 telefonun kendi özelligi var numarayı engelliyosun,engelli numara seni aradıgında tel mesgul calıyo.samsung du hangi model oldugunu unuttum öyle cok lüks bisi de degil die hatırlıyorum. e250 olabilir.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 versin savcılığa ya burnu sürtsün adamın nerdesin üsküdar ve ümraniyeyse hemen verim ben
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi zifrini bilmemneetiim manyağı için telefon değiştirecek değilim de eheh, symbian telefon allahtan, ufak bi programla hallettim.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben sapık arayınca acıyorum ufluyorum sonra sifon sesi dinletiyorum cok faydalı oluyor
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 SeaGle said: abi zifrini bilmemneetiim manyağı için telefon değiştirecek değilim de eheh, symbian telefon allahtan, ufak bi programla hallettim. savcılığa vericem birdaha ararsan desene. bana da dadanmıştı bitane sapık gerçi o uzun ve ciddi düşünüyodu hakkını yemiyeyım sdklfs savcılığa vericem birdaha ararsan dedim aramadı. gerçi sonra telefonunu değiştirip aramaya başladı ama olsun. SEN ÖYLE DE,DEDİĞİMİ YAP.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gemlikdeyim ben benim 2 numaram var, 5 bin bitirdiğim için 15-20 günde 2 hat kullanıyorum, en yakın arkadaşlarım bile belk iki numarayı birden bilmez, ama bu manyak ikisini de biliyor yakın çevremden biri değil, yani arkadaş falan değil işleten ama beni tanıyor numaramı ordan burdan bulmamış yani şimdi savcılığa gidip bi ton masraf da yapmak var hem, numaranın kimin üstüne kayıtlı olduğundan giderlerse bulamazlar tahminim, çünkü biliyorsunuz herhangi birine aldırıp hattı kullanabilirsin. sinyalden falan bulurlarsa bilemem de, yaparlar mı öyle birşey. numaranın kayıtlı olduğu ismi buldum turkcell den, face de bile aradım tanıdık biri değil, zaten o sisim çıkmıyor yakın isim çıkıyor.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 benim başıma öyle birşey gelmişti savcılık işini çok güzel yapıyor hiç merak etme sen öyle masrafta yok abartılıcak
Öne çıkan mesajlar