Draven Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Selamlar beyler bayanlar. Evet, uzun bi aradan sonra yeni birseyler yapmaya karar verdim. Gerci arada kayit yapmis olsamda, alisila gelmis birseyler koymak istemiyorum o yuzden daha deneysel birseyler uzerinde ugrasiyorum Buyrunuz: Betray Bu sefer keyboard agirlikli bi sarki oldu (yamaha psr-200), cok fazla bi ozelligi yok orgun, midi cikisi falan cok, o yuzden micden kaydettim, kalite biraz dusuk, ama oldugunca duzeltmeye calistim. Gitarlar tamamen cogunlukta kullanmadigim single coilla kaydettim, ses fena degil cleande ama moniotorun yakininda oldugum icin hafif bi cizirdi yapti single coil :( Neyse cok konustum siz dinleyin, yorumlarinizi bekliyorum. [Bu mesaj Draven tarafından 13 Haziran 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 öncekilere göre baya farklı olmuş.ama güzel yine de.bi de şu arkadan ses gelmeseymiş dahaiyi olacakmış.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 13 Haziran 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 quake oynarken arkada caldi ve asiri etkiledi :) super olmus bence Opeth in brutal sarkilarindaki sakin elektronik + gitar kisimlara benzemis tam atmosfer sarkisi olmus ha bi de arkadaki canin sarkiya uyumlu olmamasi hos olmus[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 adamı produktor yapıcam karar verdim adam yetenekli ve farkında deil deli ediyo beni[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bide dileyebilsem şarkıyı ne güzel olcak:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 copy to clipboard yapın sağ tuşla basıp, browsera paste edin, baştaki http:// yi silin olur[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sagolun arkadaslar, baya ugrastim, 3 saatimi aldi butun kayit ve mixi. Deamona'da sordum, sizdende gelen feedback simdilik pozitif o yuzden daha synth agirlikli seylerle ugrasicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Draven, bu arada, ben bazen radyoda senin parcalardan caliyorum, bir sakincasi var mi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sacmalama ne sorunu olsun, aksine tesekkurler caldigin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hoba bu da harika olmuş. senin şarkıların hepsi toplu olarak bir sitede var mı bu arada?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben şarkılardan toplama albüm yapıcam ilk yüzbin papalini yazanacak draven kardeş[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 helal olsun[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Abi orta kısmı opethi andırıyor Son 1dk sı falan süper olmuş bence psikolojik gerilim müziği gibi :) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 opethden esinlenmedigim bir saniye yok, kesinlikle her sarkida benzerlikler bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar