Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şimdi biri benim problemim diğeri arkın :) Şimdi ben lanet olası copetan kaldım malesef yarım dönem bölüm derslerini göremiycem mlsf oda şubatta geçersem.Şimdi şubatta geçip dondursam seneye normal ilk girenler gibi okula başlayıp okuyabilirmiyim :) 2. problem arkın şimdi 4 yıllık istediği bölümü tutturmadı o istediği bölümün 2 yıllıgına gitti.Bu sene bitirecek ve öss ye kasıp 4 yıllıgına girmek istiyor.Bu 4 yıllık bölüm ve 2 yıllık arasında baya ortak ders var.4 yıllığa girdiğinde 2 yıllıkta gördüğü derslerden muaf olurmu.Yani direk 3 ten başlayıp geriye kalan dersleri 2 senede ( yaz okuluyla birlikte) alabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 1.soru: evet öyle yapabilirsin, ama şubatta dondurmana gerek yok. Şubat cope'unu geçip dandik 1. sınıf dersleri al, mesela türkçe, tarih falan. Eylülde bölüme başlarken onlardan kurtulmuş olursun. Irregular o kadar kötü bişey değil yani. 2.soru: kingpin'e bi öm at, o bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hazırlığı yarım dönemde bitirip bölüme gectim bi işe yarar die ama hic bi ise yaramdı bence bitirdikten sonra hic bi ders alma gez dolaş interrail falan yap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar