Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi aranıyor

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Unıversıtem bıttı evıme dondum kedi istiyordum bayadır annemı zor ıkna ettım
kısa tuylu olur tuy dokmez fazla fılan dıye ama kadının tek derdi tekir olmasın cins kedi olsun bana kalsa sokaktan alıp getırcem bır yavru ama ıstemıyor

aklımda sımdılık siyam ve russian blue var kısa tuylu olarak.

yuva arayan kediniz varsa bana ulasırsanız sevınırım
Sosyal ağlarda paylaş

''kayıp aranıyor!'' topicli konuda sözünü ettiğim kediyle ilgilenme olasılığın olabilir mi?

aquatik said:

İlan astın mı bulunduğun yerdeki belirgin bölgelere? Ben bir ev kedisi buldum. Belli ev kedisi olduğu; tüyleri tertemiz, ,insana sokulan bir yavru kedi. Ağaçtan kurtardık. Muhtemelen bırakılan bir kedi, ama kaçmış ta olabilir. Bir arayan var mı diye çevredeki vet.lere sordum, marketlere sordum, belirgin yerlere ilanlar yapıştırdım. Ama bir arayanı varsa, benim bu yaptıklarımı, sahibinin yapması gerekirdi, böylece bana kolaylıkla ulaşabilirdi.

Bu arada ilgilenen varsa verebilirim kediyi. Çok tatlı 5-6 ay civarında dişi, bembeyaz, gri-kırçıllı büyük benekleri olan oldukça eğitimli, sokulgan bir minnoş. Benim 2 erkek kedim ondan, bu da onlardan korkuyor. Geçinememeleri ve 3 kedi bakımının beni çok zorlayacak olması nedeniyle vermek istiyorum kedişi. (Antalya)

edit: benim kedilerim tüy döküyor, ama bu kedi ilginç bir şekilde tüy dökmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...