Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ilk yarı verdiğimiz ribaundlar başımıza daha fazla bela olabilirdi, ama tek sorun da bu neredeyse. biraz daha aktif olursak savunma ribaundlarında gayet alabiliriz bu maçı. hadi bakalım, başlıyor tekrar. kazanalım be!
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Olivies said: Hido bazen top falan surerken ilk macini yapan caylaklar gibi saga sola bakiyo. Boyle bi takim sirtlama olayi yok. İyi oyuncu lafim yokta psikoljk olarak takimin guvenini almis durumda degil, ki zor snlerde top falan gelirse geri baskasina atarak oyundan kaciyor vs. Bu yazdığın potaya gitmeye çalışmamızın sonucu.2'li oyunlarla potaya inemeye çalışıyoruz.Hidayet işini iyi yapıyor.Az sayı attı fakat asist yapıyor,yapması gerekiyor.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 niye sadece 3lük atıyo bzimkiler anlamadım, gidin pota altına adam gibi yahu
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 cok zorluorz 3lukleri. daha cok içeri drive yapmak lazım.
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Adam koltuk altiyla blok vurdu Sinan'a. Hani beyni dagildi derler ya o cinsten.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 pota altında 4-5 atışın 3'ü bloklandı, çüş yani bugun sadece ersan'ı beğendim, düzeltiyo resmen farkı
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ender, Kerem ile birlikte sahada olmayınca yine köstebek gibi dolanıyor 10 saat aptal bir şut tercih ediyor. Sinan Güler'in 2 numarada şu çeyrekten itibaren sürekli sahada kalması lazım. İspanya'nın dramalarını görmedik Calderon'un yokluğu bunda etken tabi.Fakat maç böyle devam ederse çok sevimsiz bir son çeyrek izleriz. Bu arada Garbajosa Katalan mı? Niye MM inatla Garbayosa okuyor.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 valla katalan mı bilemem ama garbayosa diye okunuo. enderde kendi normal haline dondu.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 mokoko said: valla katalan mı bilemem ama garbayosa diye okunuo. enderde kendi normal haline dondu. İspanyol ise J, H okunur Katalan ise Y. Puyol'un asıl adını Pujol olması gibi. Bu arada yıllardır Türkiye - İspanya maçı izlerim, ilk defa 4. çeyreğe maçtan kopmamış halde gireceğiz yanılmıyorsam.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 puyol cok net bi katalan. ekşiden said: bu ayki goal dergisine verdiği röportajda, "bir gün katalunya bağımsızlığını elde edecek ve o zaman ben sadece katalan milli takımı için forma giyeceğim. ama bu politikacıların işi. benim kendime ait fikirlerim ve düşüncelerim var. şimdiye kadar ispanya milli takımında görev verildi ve ben bundan gurur duyuyorum. sahada politika olmaz, sadece futbol olur. biz ispanya milli takımı olarak tek bir kimliğe sahibiz. geçen sene kazanılan avrupa şampiyonluğunun barcelona ve diğer katalan şehirlerinde de kutlandığını çok iyi biliyorum."
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Garbajosa Katalan olmamalı, Garbahosa diye bildik onu esasen yıllarca hatta. Ama Van Nistelrooij var mesela eski Katalanlardan. Ömer Aşık çok güzel kitliyo Pau Gasol'u çoğu pozisyonda. Saçma sapan şut tercihleri yapmayalım şu son çeyrekte yeter ki. Semih Erden de çeyreğe bi voleybol smacıyla başladı bu arada.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ben Katalan değil mi diyorum? Adamın ismi Pujol,Puyol diye okunuyor yani. Ama İspanya milli takımında Pujol diye yazılırsa ismi Puhol okunacak. O yüzden o bir Puyol.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 haha adamlara vermedik son 2 hucüm ribaund'unu
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bullet ender icin kotu seyler yaz sen yazinca iyi oynuyor :D
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kanuni said: bullet ender icin kotu seyler yaz sen yazinca iyi oynuyor :D Diyorum olm ben bayadır basketbol oynamıyorum ama Ender'den 2 misli iyi oynarım.En azından kafamı eğip içeri girip çıkmam volta atar gibi.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bunedir ya, kaç tane 3lük attık kaçırdık sayamadım.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 savunma nefis.. biraz sayi daha tamamdir is.
Öne çıkan mesajlar