smarthan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bendede temel (arbalet) var bizzat Ordu'da bi ustaya yaptırdım :) http://3.bp.blogspot.com/_4Pqb4WUgPhI/R3FICCCzPTI/AAAAAAAAAIY/aP9rgSw4QU8/s400/arbalet_1.jpg (bu kadar artistik değil tabi)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bennedne erkeklere dağıttığını anlamadım. kadınlar daha cok risk altında değilmi?
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o tufegin fisekleri 10ar kilo, elle atsan bile kafasını patlatır adamın.
Seceßa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahaha bu haberin orjinali başka yanlız 14-15 yaşlarında 2 çocuk camdan atış yapıyolar, savunma olarakta direği vuruyoduk adama geldi üzgünüz diyolar, sonra show tv spikeri diyo ki bu cem garipoğlu zamanlarında, hangi filmlerden etkilendiniz bunları yaparken, adam anlatıyodu zor ölüm 2, su dünyası, vs.vs. salladım şiimdi filmleri yarılıyodum ben ekran başında böle aptal salak spikerle dalga geçmek için saçma filmler sayıyodu, sonra show tv ana haber bültenini sunan adamda yorumunu yapıp yeni habere geçiyolardı.
Öne çıkan mesajlar