Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starsky Sketch - Draven Horace elele, elele, elele ley canım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kopya cekmemeye calisiyorum ama olmuyo

edit: daha bitmedi tabiki, bi bi asama :)

[Bu mesaj Draven tarafından 06 Nisan 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
abdomen bölgesi formunu kaybetmiş. etmesin. karnın sağ tarafı özellikle. büyük 120lik fırçayla hafifçe siyah gir sağdan. formu takip edicek şekilde. omuz da ışığı formuna göre alsın. biraz daha düzelt. boyama kısmına da geliriz.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
güzel iyi. üst bacaklarda yakaladığın tadı diğer taraflarda da uygulamaya çalış. bi de gitgide o pis kontürler daha çok göze batıyo :) onları da istersen smear edebilir, veya yok edebilirsin. boyama gibi olsun.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
güzel, göğüs kafesiyle biraz daha uğraş, kenarlardan içeri doğru siyah ver. siyahtan geçiş oluyo ne de olsa... çok keskin görünüyo şu haliyle. anlatabildim mi diye merak ediyorum. bak çok güzel olcak ha...[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
bozmak gibi olmasın ama :-P birşey eklemek istiyorum : kafasındaki beneklerei de gölge ilave ederseniz daha güzel görüneceğini düşünüyorum, ayrıca gözünü de diğer renklerin dışında açık beyaz parlar şekilde yaparsanız çok güzel görünecek gibi duruyor..

Birde göğüsündeki o yılana benzer motife ne oldu çok karizmatik duruyordu da :-P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
  • Yeni Oluştur...