horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 deamon bu ilk aşama. büyük kütlelerden küçük kütlelere geçtikçe herşey daha belirgin olucak. şuraya bi klik atarsanız...[signature][hline] bu sadece bi örnek tabi. ben işleyişi bi nebze anlatmaya çalışıyorum. ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 Nisan 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 golge konusunda haklisin, o olayi halen cakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ahaahhaha. Horastan özel dersler.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 hoca muthis olmus, yani diyorsunki, once kabaca karanlik yapican, sonra yavas yavas highlightlari gelirlicen tamam simdi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 birsürü yöntem var bu onlardan biri sadece. kolay bi yöntem.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sana güveniorum bora o soloları yazarken hissettigin gibi hisset ozaman en iyisi olacak FORZAAA[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bi de bak bittikçe anatomik hatalar nasıl da sırıtıyo. bu aşamaya geldin mi değiştiresin de gelmiyo tabi. onun için 2 saat planlama. bi saat inşaat..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 kopya cekmemeye calisiyorum ama olmuyo edit: daha bitmedi tabiki, bi bi asama :)[Bu mesaj Draven tarafından 06 Nisan 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 çok daha iyi göünüo bence abi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 boyamayi nasil yapicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bi göğüs bölümü fasolu kanımca daha geniş olmalıydı göğüs gibi[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 horasaaaan a sorcan[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 neyse bugunluk biraz ara vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 abdomen bölgesi formunu kaybetmiş. etmesin. karnın sağ tarafı özellikle. büyük 120lik fırçayla hafifçe siyah gir sağdan. formu takip edicek şekilde. omuz da ışığı formuna göre alsın. biraz daha düzelt. boyama kısmına da geliriz.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tamam yapiyorum, dogru yoldamiyim bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 güzel iyi. üst bacaklarda yakaladığın tadı diğer taraflarda da uygulamaya çalış. bi de gitgide o pis kontürler daha çok göze batıyo :) onları da istersen smear edebilir, veya yok edebilirsin. boyama gibi olsun.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 smearledim cizgileri, ama asil hatam onceden cok kalin yaptim, tamamen silsem kopuk kopuk guzukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 güzel, göğüs kafesiyle biraz daha uğraş, kenarlardan içeri doğru siyah ver. siyahtan geçiş oluyo ne de olsa... çok keskin görünüyo şu haliyle. anlatabildim mi diye merak ediyorum. bak çok güzel olcak ha...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 anladim, golgeleme yapicam koselere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 son durum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 süper. şu halini yolluyorum. yaptıım değişiklikleri üstüste koyup gör, sonra kendin yap. akabinde boyamaya geçicez yarın. ;)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 elim yoruldu :) keske buyuk bir tablet alsaymisim, bendeki 4x3 baya ufak :( neyse buyrun : yarin devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bozmak gibi olmasın ama :-P birşey eklemek istiyorum : kafasındaki beneklerei de gölge ilave ederseniz daha güzel görüneceğini düşünüyorum, ayrıca gözünü de diğer renklerin dışında açık beyaz parlar şekilde yaparsanız çok güzel görünecek gibi duruyor.. Birde göğüsündeki o yılana benzer motife ne oldu çok karizmatik duruyordu da :-P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar