MuDo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yağmur damlaları vuruyor penceremin camına, usul usul iniyor gönlüme yine efkar..Efkar diyorum ya hani aldırma diyişime, içini öyle kaplıyor ki insanın gözyaşları sel oluyor.. Yağan yağmur değil gönlümden akan yaşlar aslında.. Ağlayan ben değil.. Parçalanmış yüreğim aslında.. Korkma, bulaşmaz yalnızlığım sana, haykırışım sadece benden öte yalnız olan beyaz yalanlarıma.. Eğer sende muhtaç duyarsan aşka, yaşa arkadaş aşkı aşksız yaşa.. İhtiyaç duyduğun onun nefesi ise hayal et yeter.. Hayal et aşkı, damarlarında akan kana karışırmışcasına.. Feryat etme, ağlama arkadaş.. Gelmez giden, bilmez arkasında bıraktığı kül olmuş, alevleri sönmeye yüz tutmuş enkazı.. Bilmez ki küfrettiğini onsuzluğa, aşktan mahrum kalışına.. Bilmezki yağmur damlalarında avutuyor, kandırmaya çalışıyorsun kırılmış kalbini.. Bilmez arkadaşım.. Sen bu akşamı ona ada, gökyüzüyle birlikte ağla.. Aşkın inanılmaz gücüne ağla.. Ağla ki biraz daha yaşa, biraz daha yardım et aşksız kalan kalbine.. Gidene değil, kendine.. Buruk hayallerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Dürüst olacağım. Hani arabesk şarkılarda arada şiirimsi bir bölüm olur ya, Yazıların ona benziyor. Olmuyor malesef, estetik bir değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ahahahahaha yazıyı okumadım da, yorum harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 adam yayın evine göndericem dememiş zaten slfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Rakursi said: Dürüst olacağım. Hani arabesk şarkılarda arada şiirimsi bir bölüm olur ya, Yazıların ona benziyor. Olmuyor malesef, estetik bir değeri yok. Yorumun iyisi kötüsü olmaz, konuyla ilgisiz olmadıktan sonra. Söylediğinin nedeni hüsranı andırışından olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Hayır tamamen klişe, estetik yoksunu bir yazı olmasından kaynaklanıyor. Diğer yazılarını da okudum. Yani kırılma da, bazı şeyler yetenekle alakalıdır. Herkesin resim yapamayacağı, herkesin müzisyen olamayacağı gibi herkes şiir-yazı da yazamaz. Vaktini daha yatkın olduğun işlere yönelt bence, sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Bu senin fikrin saygı duyarım. Ancak ben böyle mutluyum, arkadaşın dediği gibi kitap çıkarmayı düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ağzını burnunu kırcak bence senin devam edersen yazı yazmaya mudo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Dostum umarım 16 yaşındasındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tabikide mudoya bunların tamamen kişisel düşünceler olduğunu hatırlatıyorum. yetenek demişsinizde bazı şeyler deneye deneyede gelişebiliyor. mesela ben hiçbişey çizemezken uğraşa uğraşa çok güzel resimler çizmeye başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Söylediğim gibi, alaya alınmadıkça her fikre saygı duyarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Mudo yeteneksiz ise, ben ölmüşüm diye çok zamanlar önce söylemiştim hala arkasındayım bu lafımın :) Zevkler ve renkler farklıdır ilede açıklayabiliriz aslında bu durumu hani birimiz sever, birimiz sevmez yada ne bileyim gününde değildir? Yazıya gelince, bana sanki direk böyle iç döküşü andırdı, aldığım hüzün havasından belki sadece bilemiyorum. Bi kaç kere okudum tam çözebilmek için açıkcası; ağır olmuş sanki :D An itibariyle beğeniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Teşekkür ediyorum Netcafe :) Bir kitap çıkarmayı düşünmeye başladım şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 valla cıkar almayan ne olsun :D cidden seviyorum yazdıklarını,neden bilmiyorum ama cidden beğeniyorum.Duygu yüklü ve anlatıyo bana kendini yaşananları sanki garip bilmiyorum bende ama beğeniyorum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar