GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi uyuz oldum indirdim kazaadan 60mb bişi larry 7.. neyse açtım, sorunsuzca xpye install ettim. İlk yatağa bağlandığım yeri geçtim. Camı kırıp gemi kağıdını buldum o sırada itfayiyeciler aşşa atla falan dediler atladım düştüm sağa sola çarptım sektim ve oyun öyle kaldı. Balkonda viking tipli bi kadın falan itfayiyeciler öyle bakiniyo. Burdan bi yerden "next" falan diyip geçmemiz ve oyuna başlamamız gerekiyodu ama bulamıyorum. Hatırlayan varsa bi zahmet[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kendi geçiyodu ya 60 mb nasıl buldunki 102 mb setup var bende istiyorum ya bulamadım cıkdırcam :([signature][hline].
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 valla geçmedi uyuz oldum ya ben kazaaya larry yazdım bu çıktı bence 102'lik daha iyidir videolar falan tamdır. Ben de 100lük bulsam onu dl ederdim yani.[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nasıl vidyolar sesler yokmu sende?[signature][hline].
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ses yok, daha video görmek de nasip olmadı. Geçemedim asıl oyuna bozuk sanırım, binadan atlayınca takılıyo[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tüh be bende bi tane buldum 58 mb rar şeklinde acaba bendedemi yoktur :( yukluyo ama bakcaz artık[signature][hline].
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 vallahi 600küsürlük bir tane bulup indirdim full image vermişler :) çok beğendim hemen gidip satın alıyorum :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya rica etsem biri mailto:[email protected] setup [sierraninki] dosyasini yollayabilirmi
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bahçelievler fındık ve elmada vardı en son(3 hafta once butun larry serisinin oldugu cd) ama sanırım tukendı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 GeeM tek 'demo' kelimesi aklina gelen benmiyim senin probleminde :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 benim de geldi ama oyunun tümü 120mb iken, benimkinde hiç video ve ses yok ve 60mb. Demo olsa bile bu kadar kısa olması imkansız geldi Az önce klasörlere baktım ses dosyaları ve video dosyaları var ancak hepsi 0kb :)[signature][hline]
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 legbracım çekmiş bana verdi bugun bitirdim bi oturuşta :) saol canım[signature][hline].
Öne çıkan mesajlar