Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Beyler ya bi dürümcü buldum adam bomba dürüm yapıyor diyom toplanak gidek dürüm yemeye hem oranın sahibini fln da tanıyorum toplanak gidek yiyek 4 5 tane dürüm :D gelecekler barnah galdırsın :P gelecekler bi zahmet mesaj yazsınlar zahmet olcak ama Antalyadan Sevgilerle, Erutan and his dürüms of Patican[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 nargileciye gidelim[signature][hline].
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 "tunca çay ve kolaya kadar izinlisin, kola buzsuz.." :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 adı ne bu dürümcünün ? hangi semtte felan yani ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yaw bilmiyom ben annem götürdü adam süper dürüm yapıo yanlız bi onu biliyom bi oturuşta en az 4 5 tane yersiniz benden demesi :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Berk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 biz her dürüm buluşmamız için topik açsaydık, konu dışı dolardı =)
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ne alaka bea istanbulla burası birmi 1000 kişi istanbulda varsa 10 kişi burda var[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar