Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Rainmet 1.0 32bit, WindowsXP'de kullanıyorum.Tema olarak Enigma. Şimdi sorun şu: Masaüstünü göster'e bastığımda rainmeter da kayboluyor.Bunun için biraz bakındım ama sonuç alamadım.Bu sorun Windows tuşu+M'e basınca olmuyor. O yüzden ben Masaüstünü göster tuşunun Win+M işini yapmasını istiyorum.Nasıl ayarlarım? Yada quick starta koyup tıkladığımda Win+M'in işini yapacak birşeye ihtiyacım var.Yada sorunu çözecek farklı yönteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sol elini Win + D yapmaya alıştır.. Baş parmağın sağa doğru ortalama 60 derece açıyla win tuşuna basarken işaret parmağın doğrudan D ye basarsa sorun çözülmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yok yanlış anlamışsın ben Win+d Değil Win+M Yapmasını istiyorum.Ama çözdüm gerek kalmadı.Başka böyle sorun yaşayan varsa söylesinler yazıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 direk yazaydın da, bari aramaya inananlar için bi kolaylık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Doğru, yazalım: 1.http://www.autohotkey.com/download/ kısmından bu programı indiriyoruz. 2.Yeni metin belgesi yapıyoruz içine WinMinimizeAll yazıyoruz. 3.Metin belgesini kapatıyoruz.Uzantısını .ahk şeklinde değiştiriyoruz. 4.Bu .ahk dosyasını indirdiğimiz program ile birlikte açıyoruz (autohotkey).Bu dosyayı hep onunla açması için ayarlıyoruz. 5.Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar