nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bununla ilgili istekler var, diger konuda bunu tartisin burada sadece istiyorum ya da istemiyorum tadinda son kararinizi verin, burada tartismaz iseniz sevinirim. Eger ucte ikiniz ok derse, patchinizde bizim servera uygun vs olursa koyarim.. Bi sure kalsin burada bu topic, sonra cevap verenlerin sayisina gore bakariz. (serverda oynamayanlar dikkate alinmayacak) (sticky yapmiyorum, insanlarin gozunden kacabiliyor, zaten cok konu yok burada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İstiyorum,3/2 oldu hadi yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben oynamiyorum artik ama isterdim oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kertenkel said: istiyorum SELAM Nedanko özür dilerim off topic oldu ama bu selam gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baturay47 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 çoğunluğa uyarım ben. çok fazla oynamıyorum artık gerçi. off topic kertenkel yaşıyormuş, ölmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 İstemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dacko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sadriel said: istiyorum düsününce kararimi deistirdim istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GhettoGang Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kuzenimin pcde benim acc açık kalmış. Ordan kendi acc si ile yazdığını sanıp msj atmış. O yüzden editledim. Kendisi fikrini belirtecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OtisAbi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 İstemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bundan sonra oy atacaklar oyundaki acc siyle belirtirse görelim. Çift oy kullanımı olmuş acc sayısı kadar sanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yeni uyeleri saymicam zaten.. birde bakicam sunucuya ayni hesapla olanlari sayicam (paticik hesabiyla oyun hesabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Şimdilik oyları bir düzenleme yapayım. İtirazı olan varsa burdan belirtsin. Tekrar düzenleriz. Listeye ekleme ve çıkarma yaparız. jive----------İstiyorum Kendercik-----İstemiyorum thranduil07---İstiyorum Shadowfury----İstiyorum aquila--------İstiyorum baturay47-----İstiyorum Aluriel-------Çoğunluk oy ne taraftaysa oraya +1 (ben böyle anladım) Patu----------İstemiyorum sadriel-------İstemiyorum GhettoGang----İstemiyorum Geryeon-------İstemiyorum OtisAbi-------İstiyorum Sadist26------İstemiyorum Ben oyumu çekimsere aldım. Soğudum. Bir müddet oynamayacağım. Arada bir kuzenim OtisAbi isterse onunla beaber takılmak için girerim. Dacko ve sadriel aynı kişi olduğu için dacko yu listeye eklemedim. Karar değiştirenler belirtirse sevinirim. Oy kullanımları olursa eğer listeye ekleriz. Bunlar serverda oynamış ve oynamakta olan kişilerdir. Açıldığından beri serverda olduğum için az çok herkesi tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar