Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şuanda serverım yapım aşamasında fakat host şirketlerini karşılıyacak imkanlarımız yok maalesef o yüzden serverımıza ortak arıyoruz. Benimle bağlantıya geçicek olan herkesle konuşucam msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Serverın scriptleri herşeyi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bence Burda Ortak Değilde Kendine Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaş Bir Dost Bir Yönetici Bulabilirsin. Ama Sen Sadece Sanırım Sana Bedavadan Bir Host Sağlıcak Birini Arıosun? Bence Bunu Bulman Biraz ZOR Olabilir ..[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ne yapabilirim imkanlarımız bi host firmasını karşılayamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ownerlik karşiliğinda imkan vercek adam ariyorum desene. shard tutunca(sponsor bulunabilme düzeyi) yada kendi imkanını yaratinca depikliyceğinide söyle.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ayrica şuanda birak scripti playeri bile hazir duran shardlar varken imkani olan biri neden sana olsun hali hazırda bekleyenlere olur.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tamam Ownerlık onun olacak bize imkan verecek birini arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bizimde player hazır şuan 50 kişi hazırda var ama imkanımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla bana pek mantıklı işlermiş gibi gelmiyor. aranızda toplayın 150 dolar size en sorunsuz sunucuyu sağlayım. Böyle owner ortaklar filan anca kavga dövüşe ve bol edite neden olur. Aranizda 150 dolar toplayamiorsanız zaten ya sayınız az demektir yada harçlikla geçiniyorsunuz demektir. Harçlik alcak yaşdaysaniz açmayin zaten. 10 kişiden azsanızda açmayın abidik ubudik tanimadiğiniz adamlari staff almak zorunda kalcaksiniz. sonra ver elini arakdaş kayırma edit. yinede siz bilirsiniz ben kimsenin işine karişmiş gibi olmayim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Rra bir kereye mahsus mu (çok zor ama :) ) aylık mı 150$ istiyosun. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 150 milyona ömür boyu host benden! töbee[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sunucu Kiralamayi Dusunuyorsaniz. www.dedicated.gen.tr [Bu mesaj sirplaya- tarafından 09 Haziran 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben yanlız çalışırım :p. sponsor arıyorsun sen ortak değilde,sponsor bulmak o kadar kolay değil bu zamanda mail atcan,tek tek araştırcan,konuşcan,görüşcen öyle netten 1-2 kere konuşmakla kimse kimseye bişi yapmaz bu zmda.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 150$ azmiki ya az kisisiniz yada harclikla geciniyosunuz diyorsun?herkezin imkanlari farkli herkezin ayirdigi veya kazandigi para farkli.Uygulamak istedigi islem aslinda mantikli.Fakat denildigi gibi adam kayirmaya felan gidebilir bu olay.Bulacaginiz kisinin durustlugune guvenmeniz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slimmer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 olm o zaman sende staff ları parayla al herkez atlayacak göreceksin!! ben yaptınm cok işe yaradı bu aarada www.elegance.gen.ms e girmenizi tavsiye ederim cok iyi bi server yakında gen.tr alacak mrk etmein hade dediklerimi unutma hade paii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ortak buldum ama sponsor deil kendimiz karşılıoz staff takımı olarak her staff 20 Milyon veriyor. Staff arıyoruz. Satffda görevli olmak isteyenler bana ulaşsın lütfen Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bu İşlerde Güven En Önemli Unsurdun Güven Olduktan Sora Her Şey Halledilir Sana Kolay Gelsin...[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Güzel bir yardımlaşma fakar boyle durumlarda edit olayı fazla oluyor ben para verdim banane banane felan (: birde yetkisini yükseltmek istiyor para veririm diyor fln derken işler çığrından çıkıyor. Yinede kolay gelsin bulmak zor.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Öneri ve ikazlarınız için saolun staff arıyoruz staff olmak isteyen bana ulaşsın Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 + Bişiy daha eklemek istiyoruz scripterımız serverı bıraktı o yüzden iyi bir scripter ihtiyacımız var lütfen bana ulaşın Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hem staff hem scp hem host hem sponsor allah sonunuzu hayır etsın vallahı bence cok uzun yolunuz var ama dedıgım gıbı hayırlısı olsun[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lexius bana msnden ulaşır mısın? icq yoq bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Lexius ulaş bana bi konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Stafflık Bilgim Var... Görüşmek İstersen Msn = [email protected]...[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Tanıdığım iyi bir scripter var.Ben onunla konusur sizi haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar