Riddick Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Necro Fance kasmaya başladım fakat bir arkadaşım bana statler uymaz dedi iyi bir char olmaz dedi siz ne dersiniz necro yanına başka ne kasmalı necro mage herkezin tavsiyesi oluyo Ama büyü atmak sıkıcı çatışmak daha iyi gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1 fance değil fencing 2 statler 80 75 70 di sanırım[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ayrıca dexer necro en güçlü classlardan biridir[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 magery yerine necro alınca büyü atmayacak mısın? Onu öyle düşünme zaten tamamlayıcı olarak düşün. Şimdi pvp yapacaksan eğer necro, yok pvm dersen chivalry iyi olur bence. Magery de alabilirsin ama o da senin tercihin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultimaci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 riddick necrofencer en baba charlardan biridir ayrıca statları da (bence) 90 80 55 iyidir merak etme manayı ve mana regenaritonu setten halletcen zaten. ayrıca kesinlikle en zor ölen char olduğunu idda edebilirim çünkü sıkışık durumlarda treple heal(bandaj artı spirit speak artı g.heal pot) çekebilirsin ayrıca bleed de yemez bu char (spirit speak hem healler hemde bleedi keser) savunmasını anlattım ya hücum?? o daha da süper. ama 2 seçenek var biri pike diğeri kryss. mümkünse 2 silahı birden taşı (ben öle yapiom en azından) magelere pikela para blow artı deadly artı in sar) fighterlara mümkünse blood oath at olmazsa mümkün olduu kadar in sar ve deadly poisonla staminasını azalt orda biter zaten eğer chivalrysi yoksa varsa parrying skillin yoksa çok büyük iht yatıtır seni zaten necrofencer sadece paladinlere yatar o da oyunda alemin kralı olmaması için yapılmış bişey(blood oatha da extermo vormica die bişi yapio kaldırıo haberin olsun sazan gibi koşma üzerine blood oathtan sora) bu arada mana inclerle benim mana şu an 80 mana reg de 4 pek mana sıkıntısı çekmiom bide çok skill oldu skill cap falan diyenler için necroyu 55te bırakması lazım arkadaşın in sar blood oath ve mind rotu 100de 100 iht atsa yeter in bal noxa gerek yok bence( zaten 2 necro birlikte gezin hepsi oda mümkünse mf olsun adamlarda stamina tamamiyle bitsin oda inbal nox atsın) necro fence bu kadar sormak iistediğin başka birşey varsa sorabilirsin bide hit chance inc yüksek olsun 120 fens bile KESİNLİKLE 120 swden daha çok ıskalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 paran varsa fence yerine sw alıp axe of heavens kullan bence. double strike + painspike la instant cekme sansin bile var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar