Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önümüzdeki sene için idare edecek araç


calimero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Önümüzdeki bir sene (özellikle) kısa bir mesafeye gidip gelmek için bir araca ihtiyacım olacak. Mesafe çok uzun değil fakat yağmuru var yaşı var falan dedim ki ayağımı yerden kesecek bir araç mı alsam. Otomobil düşünmüyorum bizimkiler bu konuda bastırsa da. henüz ehliyetim yok ve bir sene sonra zaten muhtemelen yurt dışı olacak masrafa da gerek yok.

Şimdi bütçe sınırı 1.5 milyar öyle ahım şahım bir şey istemiyorum. Düşük cc li chopper tarzı motorlardan olabilir. scooter olabilir vs.

Bir kaç sorum olacak model tavsiyelerinin dışında.

1) Aslında en önemlisi. Kıçım donar mı motorsiklet ve varyasyonlarında? Dediğim gibi mesafe uzun değil ve Bursa da yaşıyorum havalar abartı soğuk olmuyor ama yine de sorayım.

2) Ehliyet gerekli mi bu tip araçlar için?

3) Scooter alacak olursam tehlike oranı artar mı? Bunu şu yüzden soruyorum, tekerlekleri çok ufak olduğu için ıslak zeminlerde çok çabuk kayar diye düşünüyorum. haksızsam düzeltin lütfen.

4) Yakıt tüketimi farzı misal bir tofaş şahine göre aynı mesafede kaça kaçtır? Kusura bakmayın bunu da soruyorum zira hiç bir bilgim yok motorlu araçlarla ilgili.

Şimdilik bu kadar.

Teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...