ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 slm Nebula da oyuna baslıyorum ıkı skılı 50 den baslatma sansım var biri Magery olacak digeri hangisi olsun ?Resisting spell zor kasılıyo onumualayım yoksa Eva int mi alayım? Mage icin en uygun skıller hangısıdır ? 7 skill yazarsanız sevınırım Birde magery nasıl kolay artar para ganı sorun degıl tesekkurler [Bu mesaj ergenekon tarafından 29 April 2003 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Magery, fenc, tac, medi, heal, anatomy, eva sen bilirsin tabi aslinda nbl eva suan magerobe icin gibi kaliyo.Resist alma artmaz ki artsa sanmiyorum acik oldugunu bana gore busekilde iyi gibi fence suan paradarbe oldugundan moda, mace de alabilirsin sana bagli hersey sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Magery ve poison al derim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar