-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 vista işletim sistemi,ethernetle bağlanıyorum,aynı modemden öteki pc de yararlanıyo onda hiçbir sorun yokken bunda gece saat 1den sora internet aşırı yavaşlıyo paticiğe konu bile açamadım dün. büyük ihtimal dnslerde sorun var,şu an iki pcnin dns i aynı çünkü bunda otomatik al diyince internet olmuyo,öteki pcnin dnsini yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yardım ediiiiiğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bendede öyle bi sorun var win 7 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 win update falan açılıyodur saat 1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aynı olay bende de var. (quicknet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bende uptade kapalı.Modemin ışıkları yanıyor fakat.Bağlantı sekmesinde sarı ünlem çıkıyor.Hergün oluyo hiç şaşmıyo.Modem + pc ye reset atınca çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok ya update fln diil ve res atınca da düzelmio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ttnet yüksek hızlı internet denemeleri yapıyor ondan internet saçmalıyo diye duyduydum ben ama başka bilgisayarda oluyo bunda olmuyo diyosan bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 saçmaladı gene oof,denemediim şey kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ERIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar