Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5493/photo0168j.jpg izmir'de yavru golden sahiplenmek isteyenler.. kızımız mutlu güzel bir yuva arıyor.. ;) http://img198.imageshack.us/img198/1032/photo0174o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 beleşmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet.. ama kriterlerimiz var iyi bakılması lazım hikayesi bayağı uzun zaten.. ve muhtemelen sahiplenen bi süre beni de çekmek zorunda kalacaktır.. 1 haftadır benle ama alışkanlık fena şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kriterin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 o lafın gelişiydi orada :) seven biri yada birileri tarafından iyi bakılsın ve ben arada göreyim yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çok tatlı birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sorma vermek zorunda olmakta çok kötü birşey.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 istanbula vermezsin heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bize istanbul'dan geldi zaten :D ama malum ulaşım biraz zor olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok. arada görmem lazım filan demissin de ondan dedim:D istanbula gelip gormen zor olur ehehe. cok istiyorum aslında ama benden daha iyi bakıcak biri cıkar heralde. ben de hep böle uzaktan istiyim :emo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu görme olayı ters geldi neyse akşama kadar alıcı çıkmazsa alırım ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ya 21 senedir kopek almaya calisiyorum. adam aksama alırım diye 10 dakkada bagladı. NE BICIM IS BU YA. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Goldenlar çok akıllı oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 neden vermek zorundasın? köpeği yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 neden ters geldi görme olayı? şöyle bişi var..bu köpek bana emanet ve çeşitli sebeplerden dolayı bakamıyorum.. bu nedenle iyi bakılmasını ;ve bundan da emin olmak istiyorum alan kişinin kapısını aşındırcak halim yok ama iletişim içerisinde olmayı tercih ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 oha emanet köpeği mi veriyosun? abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "social butterfly" said: neden vermek zorundasın? köpeği yani. benim haricimde evde bakabilecek kimse yok;ananem var yakında boyu kadar olucak hayvan :) ve ilerisi düşündüğümde köpeğe eziyet etmek istemiyorum emanet derken;abimin bi arkadaşı tarafından verildi.. o nedenle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 barbu said: ya 21 senedir kopek almaya calisiyorum. adam aksama alırım diye 10 dakkada bagladı. NE BICIM IS BU YA. off 21 sene karar veremediğiysen hiç alamazsın dostum bundan önceki köpeğide öyle sokaktan aldık yolda yürürken 12 sene baktık.. şimdi bunuda öyle alcam götürcem gerçi evdekilere sormak gerek şimdi lap diye alırsam bi kabullenmeme olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Llama said: bu görme olayı ters geldi neyse akşama kadar alıcı çıkmazsa alırım ben bunu ya barbu said: ya 21 senedir kopek almaya calisiyorum. adam aksama alırım diye 10 dakkada bagladı. NE BICIM IS BU YA. off Harbi oha Llama şuan deli gibi kıskanıyorum seni. Aynen barbu gibiyim senelerdir köpek köpek diye yırtınıyorum tapıyorum hayvanlara ama yok işte aileyi ikna edemedim. Hatta bi köpeğim oldu bundan 1-2 ay önce de işte aile baskısı + köpeğin sahibinin bir anda ortaya çıkması sonucu vermek zorunda kaldım dogo mu. Kişisel de topic bile açtım ulan hatırladıkça dertleniyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben 21 sene karar veremedim demedim ki. 21 senedir istiyorum da bi turlu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben de senelerdir istiyorum ama bir türlü alamadım. bu köpek de çok tatlıymış :) bakmak zor ama ya almadan önce iyi düşünmek lazım. inşallah bu yavruya iyi bir aile bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 veterinerimiz bakıyor şimdi o güzel bir yer bulacak (:D o nedenle artık içim rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar