xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 şalom. google chrome'u kendi sitesinden indirdim ve kuruluma geçtim fakat hala daha Google Chrome Yükleyici penceresi öylece karşımda duruyor. Nedir ki sorun ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Vista mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 1. Go to Start > Run 2. Type %USERPROFILE%Local Settings and click OK. 3. Right-click the Temp folder. 4. Locate the Security tab and ensure that Read and Write permissions are not denied. Adjust settings as necessary. 5. Click Apply and then OK. There is also an alternative installer here - http://www.google.com/support/installer/bin/answer.py?answer=126299 Şu şekil çözmüştüm ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar