snipeTR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben bir serverda çiçek yetiştirmek istedim ve biraz tohum buldum. saksıdaki toprağı suladım. acaba ne kadar sürede çiçeklerim tam yetişkin hale gelir. ve ultimatr sitesindeki bitki yetiştirme yazısındaki günler ve zaman terimleri uo ya göremi yoksa gerçek zamana göremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 1 haftada falan yetişiyor sanırım benimde 2 günlük bi tohumum var rare imiş bakalım ne çıkacak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bir çiçeğin tam anlamıyla yetişmesi 9 gün sürüyor. 9 gün geçtikten sonra çiçeği decorative plant'a dönüştürebiliyorsunuz, ama eğer çiçekten tohum almak isterseniz daha uzun süre bakmaya devam edebilirsiniz. bu arada günler uo günü değil, gerçek gün. server up'tan sonra kontrol ederseniz çiçeklerinizin büyüdüğünü göreceksiniz. size yararlı olacak bir link vereyim: http://uo.stratics.com/content/basics/plantgrowing.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bu arada bitki tam olarak 9 günde yetişir diye bi kıstas yok. Belli evreleri var ve eğer hiç sorunla karşılaşmadan normal toprakla yetiştirirsen o kadar sürebilir. Gübreli toprak kullanırsan daha çabuk da olur ya da hastalık olursa daha uzun da sürebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Potion olayı çok bayıyor adamı yaw.Bugün yarım saat potion aradım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Divin, 9 günden çabuk yetişen bir bitki yok, 9 gün ortalama sağlıklı bitki yetiştirme süresidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Tamam, seni mi kırıcam, iki kıçık plant yüzünden... Sadece fertile dirt ile doldur saksını bi de öyle yetiştirmeyi dene. Belki biraz farkeder hızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 fertile ile hemen hemen yarıya iniyor süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snipeTR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 o gübreli toprağı nerede bulabilirim _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ant Lion ya da Earth Elemental lootu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 50 tane falan toplaman gerekiyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Fertile Dirt'i bowl'a nasıl yerleştiriyoruz?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 saksıya çift tıklayıp fertileleri seçiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snipeTR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya benim cicekler ha bire hastalanıyorböcekleniyor felan falan iksir sürüyorum ama iyileşmeleri zaman alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 potionu restarttan sonra çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Çiçek acaba seni görünce acabilcekmi :) Neyse bol şans[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snipeTR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ya abicim dekoratif olarak cicekler kac paraya alıcı bulurlar. bide su ciceğin altında healy fean yazıyor ya o ne işe yarar birde... Sağlıklı yani hiçbir sağlık problemi olmayan ve hiç tohum alınmamış daha doğrusu çifleştirilmemiş çicekler kaç para eder aşşağı yukarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çiçekler pek para etmiyor hobi gibi ama rare renkte tohum bulurssan edebilir[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 rare renk değil de mutant bitkiler para edebiliyor. Yani siyah ya da beyaz. Rare renk olarak pink, magenta, blaze ya da aqua pek para etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar