Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO da çiçek yetiştirme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bir serverda çiçek yetiştirmek istedim ve biraz tohum buldum. saksıdaki toprağı suladım. acaba ne kadar sürede çiçeklerim tam yetişkin hale gelir. ve ultimatr sitesindeki bitki yetiştirme yazısındaki günler ve zaman terimleri uo ya göremi yoksa gerçek zamana göremi
Mesaj tarihi:
bir çiçeğin tam anlamıyla yetişmesi 9 gün sürüyor. 9 gün geçtikten sonra çiçeği decorative plant'a dönüştürebiliyorsunuz, ama eğer çiçekten tohum almak isterseniz daha uzun süre bakmaya devam edebilirsiniz. bu arada günler uo günü değil, gerçek gün. server up'tan sonra kontrol ederseniz çiçeklerinizin büyüdüğünü göreceksiniz.
size yararlı olacak bir link vereyim:

http://uo.stratics.com/content/basics/plantgrowing.shtml
Mesaj tarihi:
Bu arada bitki tam olarak 9 günde yetişir diye bi kıstas yok. Belli evreleri var ve eğer hiç sorunla karşılaşmadan normal toprakla yetiştirirsen o kadar sürebilir. Gübreli toprak kullanırsan daha çabuk da olur ya da hastalık olursa daha uzun da sürebilir...
Mesaj tarihi:
Tamam, seni mi kırıcam, iki kıçık plant yüzünden...
Sadece fertile dirt ile doldur saksını bi de öyle yetiştirmeyi dene. Belki biraz farkeder hızı :)
Mesaj tarihi:
Fertile Dirt'i bowl'a nasıl yerleştiriyoruz?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya abicim dekoratif olarak cicekler kac paraya alıcı bulurlar. bide su ciceğin altında healy fean yazıyor ya o ne işe yarar
birde...
Sağlıklı yani hiçbir sağlık problemi olmayan ve hiç tohum alınmamış daha doğrusu çifleştirilmemiş çicekler kaç para eder aşşağı yukarı?
Mesaj tarihi:
çiçekler pek para etmiyor hobi gibi ama rare renkte tohum bulurssan edebilir[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
  • Yeni Oluştur...