Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mailime geldi ben de hem bildiriyim, hem de hatırlatma yapiyim dedim buyrun: Bora Uslusoy, Dream TV'de "Blue Jean" programına konuk oluyor. 14 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.00-22.00 arasi canlı olarak yayınlanacak programda "Asla Geri Dönme" şarkısının video klibi televizyonlarda ilk kez gösterilecek. Sanatçı ayrıca 3 şarkısını akustik olarak seslendirecek.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya ben bu adam kimdir nedir diye bir araştırdım... ya adamın özgeçmişine şöylece bir baktıkdan sonra ne kadar o tbir ada olduğumu gördüm... ben gitarımı kırıp müziği bırakıyorum arkadaş benden ne köy oluuur ne kasaba[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bende merak ettim şu adamı bi dinleyim yarın bakayim[signature][hline];;suitfly icq
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Baya iyi çalıyo valla, 70 cm den görüp gitar çalmışlığımız var 1 senedir. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... [Bu mesaj Solonor tarafından 13 Haziran 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kim bu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Numb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bora uslusoy. kasedi de çıkmış olması lazım. sanırım müzik marketlerden ısrarla isteyiniz. -abi bora uslusoyun kasedi geldimi? -yok canım öyle bi kased -abi versene ya niye vermiyosun -yok olm olsa vermezmiyizm ya alla alla -abi noolur ver yaaa kafayı yiycem abi bak ısrar ediyorum abi verseneeeeeeeee -alla alla çattık olm bi sktr git. -beni buna sen zorladın müzikçi abi (silahı çeker) dan dan.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 harbi bora uslusoy kimdir nedir şöyle birileri detaylı bir şeyler yazsaydı çok iyi olurdu[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 http://www.guitar-club.net/anasayfa/kadro.html burada biraz bilgi var kendisi hakkında.
Öne çıkan mesajlar