Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi

knox

Öne çıkan mesajlar

ben de elektrik kesintilerine çok parça kurban verince vaktiyle mahalle arası bilgisayarcısında 30 dolara şunu aldım

http://www.sanalmarketim.com/urun/de082e178da2e0634ace08bfb31e9cbe/POWERSONIC-ARTBL-600-600VA-UPS

iyi ki de almışım. şimdi özellikle tüplü ekranlardan lcd'ye geçince ömrü daha da uzadı. 3-5 diyo da daha uzun götürüyo benim aleti. zaten kapat komutunu verdikten sonra monitörü de kapatıyorum, hiç sorun yaşamadım bunda. ama al demiyorum nolur nolmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
sevgili arkaaşlar benimde böle bi sıkıntım var yeni konu açmak yerine uplama taraftarı oldum.

yaklaşık 5-10 dakika arası bilgisayarımı,monitörümü ve modemi koruyacak bi UPS e ihtiyacım var. Elektrikler gece gittiğinde jenaratör devreye girene kadar

zannediyorum ki pc'deki power supply falanda etkiliyomuş,550w power supply var pc'de 23" Lcd monitörüm var ayrıca.

650 VA lık ucuz 80 liraya falan bişeyler var ama " senin pc için en az 1000 va lazım" gibi bişiler duyunca tedirgin oldum.

Aslı astarı nedir bu işlerin ? ben 650 VA'lık bi güç kaynağıda alsam işimi görür mü ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...