zass Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 burninlegionda bloodelf olan krakterimi, dunemaul a taşırsam (orda ally krakterler var ) krakter ally olurmu bu mumkunmu yoksa çokmu saçma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 extra ödeme yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 alliance olmaz faction change acilinca eu serverlarinda bide onu kullanman gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aynı serverda hem ally hem horde açabilirsin ayrıca eğer charın 80 se orada bi dk aç sonra taşı taşıdığın yerde de bi dk daha açabiliosn .. gereksiz bilgi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bildiğim kadarı ile Dunemaul PVP serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Magnum said: bildiğim kadarı ile Dunemaul PVP serveri. dunemaul ne alaka adam bl de artı pvp serverda da diger factiondan açabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 dunemaul da ally charım var, ben şu an bl de belfim diyor. dunemaul'a geçince bi pvp serverin de hem horde hem ally charı olmayacak mı? pvp serverlarında karşı ırk dan karakter yaratabiliyormusun? yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 1-2 aydır PvP serverlarında hem horde hem aly charın olabiliyor. Problem yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 evet sondegişiklerle hemm ally hem hord oluyor benim temel amacım bloodelf olan krakterimi dwarf yapmaktı araştırdığım ve sizin verdiğiniz bilgilere bakılırsa bunun için expantion ı beklemem gerikiyor orda bu mümkün oollucak mış sanırım, ilginize çok teşekkürler sagolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok expansion falan beklemene gerek yok yakin bir zamanda (insallah) faction degistirebiliyorsun, eger night elf hunterin varsa dwarf hunter falan yapabiliyorsun yani. tabi parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 o pek faction değiştirme olmadı be, night elften dwarfa :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ha lol mesaji yazarken uykuluydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar