proggorp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 yazı resim olayını görmüşsünüzdür.böyle bişey yıllar önce bir öğrenci evinde bu teknikle oluşturulmuş bir poster görmüştüm. komünist manifestoyu bir postere sığdırmışlar, marks ve engels silüetleri var. sarı-kırmızı çok güzel bişeydi. bu teknikle güzel şeyler yapılabilir aslında dönüşüm-kafka gibi.bu dediğim komünist manifesto posterini internette bulabilene ramazan günü dualar edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bende merak ettim nedir bu teknigin ismi poster bulunsa hos olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 photoshopta layer mantığıyla yapıyordun. Eğer google'dan aratırsan kesin bulursun eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 tık gimp ile yapmaya çalıştım ama kullanmayı bilmiyorum gimp'i, windows'u photoshop'u açamadım. normal resmin üzerine yazı yazıp, yazının oldugu layerin contrastıyla balance'ıyla fln oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mithr said: tık gimp ile yapmaya çalıştım ama kullanmayı bilmiyorum gimp'i, windows'u photoshop'u açamadım. normal resmin üzerine yazı yazıp, yazının oldugu layerin contrastıyla balance'ıyla fln oynadım marxtan daha iyi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 tekniğin ismi ascii art. basit kullanımlı bir programı var. marx posterini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 photoshopla da yapılır yazıyı yazarsın posterinin boyutunda bi zemine tamamına yani rgb resime filter>sketch>stamp uygulanır 1 smooth ve ii bi w/b balance ile gerekirse tekrar uygulanır aynı efekt sonra yazıyı layer olarak stüne alınır double clone yapılı clonelardan biri white icin maskelenir diğeri siyah icin renkler deişe bilir ben b/w icin konustum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 http://images4.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/b/b9/Communist_party.png parti resmi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 HoeZ said: tekniğin ismi ascii art. basit kullanımlı bir programı var. marx posterini bulamadım. ya ama demek istediğim böyle bişey değil: http://www.atariarchives.org/bcc1/pages/page120.gif burda tuhaf karakterler kullanılmış.ben normal yazıdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aarrghhh bu ne abi, göz mahvediyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar