Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 psp ıle bıle kıyasladınız ya su aletı pes ya. ipod ne oyun ne de muzık yonunden yeterlı bır alettır bence. vibez gıbı bır mp3 un ses kalıtesının yarısına sahıp degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben aldim gecen gun yeni nesil ipod touchu, gayet guzel basarili buldum, hani bir iphone kadar olmasa da idare ediyor wifi ile flm, oyunlari da fena degil gibi, para verme olayi can sikici tabi biraz, psp ile alakali degil ama mp3 player sonucta bu cihaz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Abi kamera neden? Hadi kamera koydun neden sadece video cekiyor mantik ne bunun arkasindaki. Zune HD > bu valla kimse kusura bakmasin. Hatta Zune HD en iyi falan, viral marketing yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yakında ps3 den ustun fılan dıyecekler dıye korkuyorum oyun bakımından ipod ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Penthesilea said: Abi kamera neden? Hadi kamera koydun neden sadece video cekiyor mantik ne bunun arkasindaki. Zune HD > bu valla kimse kusura bakmasin. Hatta Zune HD en iyi falan, viral marketing yapmiyorum. Mantık 150 dolara kadarlık "bas çek" HD video çekme aparatlarının önüne geçmek. Herhalde ufacık lensten düzgün de foto çıkmayacaktı. Kamera olayının arkasında süper bi pazarlama düşüncesi yatıyor yani, ve mantıklı da bence. Foto da çekse, "kalitesiz lan bu" diyecektik, sadece video çekiyor, "aa ne güzel arkadaşlarla otururken videoları bunla çekeriz" diyeceğiz şimdi. Zune HD>all hakkaten, çok kral alet yaa. Bi para biriktireyim de alayım bi tane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar