Corsair Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bende olan paradarbe ya calismiyor yada olmuyor anlamadim yaralama scrpti bulamiyorum aradim onu ne diye aratacm bilmiyroum yaralama denedim olmadi paradarbe ewet var fakat oyunda paradarbe alir gibi bir kelime konusmuyor acaba sadece spearlami olöuyor olsada spear kullandigim halde gene paradarbe veremiyorum .. bide Bu black stafflarin buyu yapilinca elinden dusmemesini istiyorum bu konuda yardimci olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 silahların düşmesinide sphere.ini den ayarlıyorsun. EQUIPPEDCAST=0/1 oyuncular elleri doluyken buyu yapacak mi, evetse 1 hayirsa 0. diğerleri için bkz. http://www.paticik.com/scripts/[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 14 Haziran 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 öms den msn veya mail ver yolliyim yaralama scriptini[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paticik'in Script Sitesinden Bir Çok Scripti Bulabilirsin...[signature][hline]Slayer Nelly ZeuS Lost Land... -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 mailim [email protected] yolarsan cok iyi olur bide ben sadece black stafflar dusmesin istiyorum bunu nasil yapacaz bide attan dusurmeyi yollarmisin rica edersem bende nedense calismiyo nasil calistiracagim hakkinda bide bilgi heersey için saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Lucas1, 14 Haziran 2004 18:57 tarihinde demiş ki: öms den msn veya mail ver yolliyim yaralama scriptini Peki neden burada deil? Msn'mi yardımlaşma yeri yoksa paticikmi?[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 koca scripti buraya c/p edince laf ediyorlar.xharloan ondan yoksa zaten amacım paticikten birine yardım etmek...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 small tagları içinde atarsan bişi olmaz kızdıklarınıda sanmıyorum ben hiç karşılaşmadım. Sonuçta yardım edeceksin yada paticik/scripts at.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Kusura Bakmayin Ben bole Olsun istemedim garci Arkadasta Maila yollarim Dedi Demek Script Paylasa Biliyor Yardim Ediyor bole Bise Olsa Deil bana Baska Birinede Yardim ederdi sanarim bana Ozel bisi Deilki bu Adama Kiziyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Yinede herkes gibi sitede veya forumlarda yayınlıyabilirdi. Nese yinede yardımcı bi pati.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar