Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scriptler ve silahin elden dusmemesi yardim lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende olan paradarbe ya calismiyor yada olmuyor anlamadim yaralama scrpti bulamiyorum aradim onu ne diye aratacm bilmiyroum yaralama denedim olmadi paradarbe ewet var fakat oyunda paradarbe alir gibi bir kelime konusmuyor acaba sadece spearlami olöuyor olsada spear kullandigim halde gene paradarbe veremiyorum ..
bide Bu black stafflarin buyu yapilinca elinden dusmemesini istiyorum bu konuda yardimci olurmusunuz
Mesaj tarihi:
öms den msn veya mail ver yolliyim yaralama scriptini[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
mailim [email protected] yolarsan cok iyi olur bide ben sadece black stafflar dusmesin istiyorum bunu nasil yapacaz
bide attan dusurmeyi yollarmisin rica edersem bende nedense calismiyo nasil calistiracagim hakkinda bide bilgi heersey için saolun
Mesaj tarihi:
koca scripti buraya c/p edince laf ediyorlar.xharloan ondan yoksa zaten amacım paticikten birine yardım etmek...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
Kusura Bakmayin Ben bole Olsun istemedim garci Arkadasta Maila yollarim Dedi Demek Script Paylasa Biliyor Yardim Ediyor bole Bise Olsa Deil bana Baska Birinede Yardim ederdi sanarim bana Ozel bisi Deilki bu Adama Kiziyonuz
  • Yeni Oluştur...