C3nK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 bi dialoga bisiler ekleyince yapilio filan derken yada menu kapatildi filan derken yanda yazmasini yaptim ama renkli nasi yaparim bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 sysmessage bolumunu degismen lazim... onun yerine kendi yaptigin bir msg koyman lazim.[signature][hline]Darkness Uo Shard Test'de Site http://darkness.salvax.com Herkeze Iyi Gunler Bana Ulasmak Icin. [email protected] icq=292832107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bİraz Araştırsanız Bulursunuz Tüm Açıklamaları İle...[signature][hline]Slayer Nelly ZeuS Lost Land... -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Zorm.dll kurarsan çokk güzel ve rahat bi şekilde yaparsın.. Arama: Zorm bu kdr.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kurdum peki benim istedigim parlak beyaz onun icin @ yapip kac numara vermem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 @1153 Kolay gessin gumplarındaki renkleri kullanacaksın renkler aynı.[signature][hline]Lyn [Bu mesaj Lyn tarafından 15 Haziran 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar