Ninca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Arkadaslar xml deki datalari ekranda sorunsuz gosterebiliyorum fakat gosterdigim dataya paragraflar seklinde gostermek istedigimde hata veriyor.Netten baya ornek baktim ama cozemedim. Small Company Starter Kit template kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 paragraflar seklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paragraflardan önce, "xml deki datalari ekranda göstermek" kısmını anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 olayi biraz acsan örnek kod koysan sanirim daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Haklisiniz sacma sapan yazmisim midem fena agiriyordu bir suru ornek denedim beceremedim:( Ornek : c11 true BÜTS(OBAS) DENEME DENEME DENEME product-small-1.jpg c01 111 Buradaki deneme kelimelerini hepsini alt alta yazdirmak istiyorum atiyorum bir tanesini bold yapicam. Html kod kullanamiyorum css tanimlayip onu incl ettigimdede hata veriyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar