cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sağlam guild lerin ne işine yarıyacak ki f2p de eğittiği adam.bu sağlam guild lerin geliri felanmı varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Gandruel said: Artık Dünya genelindeki Sağlam guildler p2p nin yanında yan guild olarak f2p guildler acmaya Basladı.Evet Ucretsiz oluşu oyuncu kitlesini çeşitlendiren bir şey.Ancak guıldler de Artık ''joker''in dediği gibi f2p Yeni jenerasyon oyuncuları eğitmeye bakıyor.Yani bir cogunluk oluşturuluyor.Bu çogunluga uymadıgınız takdırde zaten out Game oluyosunuz. Bence f2p oyunları cok göz ardıetmemek lazım. MMORPG 2010, Kehanetlerinden biride ilerde Artık butun p2p lerin f2p ye donmesi. bir tane örnek lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 shaiya gerçekten güzel bi oyun öyle önyargılı bakmayın ve emin olun birçok p2p oyundan çoook daha fazla para kazanıyolar öyle arkadaşlarım var ki oyuna ayda 500$ falan para harcıyolar çok ciddiyim. (oyunda item mall falan var) oyunu anlamadan yorum yapmayın derim ama türk serverı olayına gelirsek.. "AjanBeniKas" nickli yada buna benzer çakalların içinde bulunduğu bir server, oynayacaksanız kendi serverında oynayın ben baya oynadım gerçekten güzel yani pvpsi falan çok zevkli.(sitesinde ranger kısmında birinci sıradayım hala) zaten hiçbi şekilde f2p oyunlarda türklerden bişey beklemeyin %80 gerizekalı oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu f2p oyunlar p2plerden çok daha fazla para istiyor (adam gibi oynamak istiyorsanız) onun için en güzel sistem halen ayda 10-15 avro verip temiz temiz oynamaktır halen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Belki biraz geç bir soru olacak da, Blizzard ergenliği geçeli çok olmadı mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 oynayan varmı? hangi serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 emo oyunu lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben basladim gibi. soyle pc'yi kasmicak arada 2 click atacagimiz mmo bakiyordum, buldum gibi. tamam cok super degil ama http://www.aeriagames.com/games baya cesit varmis adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bu shaiya'da para,pvp'de avantaj saglayan itemlar satıyorlarmı sitesinde ? Yoksa süstür,püstür o tarz şeyler mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bi zamandan sonra fena derecede bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kafana göre insan bulursan eğlenceli olabilitesi var. tr server ından bahsetmiyorum tabi ki zira 'az bi düello yapak mı' yazmıstı biri o günden beri us serverda teos'tayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 metin2 nin başka bir klonu falanmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yok canım metin2den hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar