vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Şu hayatta ne insanlar var... http://www.facebook.com/video/video.php?v=132970217365&ref=nf
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 benim vardi sanayiden modifileyi bisiklet, 1434 yerinden kaynakliydi
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 :D çocukkken severek okuduğum bi kitap geldi aklıma 2 tane çocuk vardı bi tane bisikleti vardı bunların anababalarının eskimiş teknolojik aletleriyle donanmış yetenekli bi bisiklet esrarengiz hikayeler olurdu aynı ordaki bisiklete benzemiş o mp3çalardan bende var bu arada minton mu ney çok sağlamdır ehehxd
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ordaki adamı gördüm uzun burnundan hemşerum oldunu anladım. zaten başkası da yapmaz böyle bişey
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 yav said: :D çocukkken severek okuduğum bi kitap geldi aklıma 2 tane çocuk vardı bi tane bisikleti vardı bunların anababalarının eskimiş teknolojik aletleriyle donanmış yetenekli bi bisiklet esrarengiz hikayeler olurdu aynı ordaki bisiklete benzemiş o mp3çalardan bende var bu arada minton mu ney çok sağlamdır ehehxd seri miydi böyle gözleri falan vardı bisikletin? hatırlıyorum ben de...
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 En azindan gece yolda carpilmazlar arabaya kamyona. Bilgidin surulen pavyon.
Öne çıkan mesajlar