Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ECON1211 Introduction to Economics I GEP1005 History of Civilization I TLL2021 Turkish Language & Literature I ECON1161 Mathematics I LAW1001 Introduction to Law I ENG1003 Communications Skills & Academic Reporting I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @ yav döneme göre. :P bu arada hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 İlk rakamı dönemi gösteriyor sayılar büyüdükçe de öğrenci ileri sınıfta olmuş oluyor o kadarını anlatıyor kodlar tamam da :D Gerisi bir anlam ifade etmedi bana pek. Ege İktisat'tayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 TLL 101 Turkish Language and Literature I ENG 101 English I (Sustainability) - Disc BUS 101 Introduction to Business I (Decision Making) COMP 101 Computer Programming MATH 103 Calculus for Engineering I PHYS 101 Physics I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mat1 fiz1 kimya1 kimyalab fizlab botanik1 bot lab1 bilim ingilizcesi türk dili ink. tarihi. bilgisayar (muafiyet sınavını kaçıran kafamı) 3 sene sonra tekrar birinci sınıfı okuyorum. geçtiğim dersler bu arada müthiş dimi. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 11 ders naaptın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 afla döndüm. HEPSİNİ ALDIM. 1 dönemde veremezsem af maf yalan oluyorda. işin komiği ben bunların finaline girip geçmiştim transkript var elimde. 70 altı dersim yoktu. harç borcundan atıldım. atıldığımı söylemediler. atıldıktan sonra öğrenci belgesi bile çıkardım falan. finallere girdim çıktım. geçtim oh be diye. geçen sene başında gittim hacı sen atıldın dediler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Taş gibi ortalaman olur derece falan kasarsın belki iyi yönünden bak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o zaman al o dersleri A'ları okula kapak yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 okulun askerlik şubesine yollamayı unutuğu askerlik belgesi yüzünden mahkeme var önümüzdeki hafta. yoklama kaçaklığı suçundan. şunuda bir atlayalım. okulla alakalı çok kötü planlarım var. count de ege fen fakültesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar